Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardım edermisiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
hacitiki321
Üye
Konu Sahibi
Yardım edermisiniz.
Yaşım 17 ve ben hiçbir yerde çalışmadım .bu yaz evde oturmak istemiyorum ve çalışmak istiyorum
Nasıl iş bulabilirim .parası önemsiz.
- - - Eklendi - - -
Güncel +
ümran
Üye
lokanta işi ağır olur bi manav yada market olabilir
hacitiki321
Üye
Konu Sahibi
Olabilirde sorun bulmakta . her işi yaparımda nasıl bulucam
federico2424
Üye
tanıdıkların yardımcı olur.1de gez is xeri camlarına bakarak tabiki.bu seni hedefe daha cabuk götüren 2 seçenek.kolay gelsın.
- - - Eklendi - - -
tabi sezonluk çalısıcanıda is yerıne söylemessen daha iyı olur senin icın.
hacitiki321
Üye
Konu Sahibi
tanıdıklar çokta onlara uzağım . oturduğum şehirde akrabam yok . akrabalar olsa saniye sürmez bulmam ama işte baska sehirdeler. ben ne dicem patrona gidip eleman arıyomusunuz diyecem.? çünkü işi bilmiyorum hiç çalısmadım
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Tanıdığın yanında çalışma benim tavsiyem.
Onun dışında,bulaşıklı yerlerden uzak dur.Şayet biraz anlıyorsan part-time çalışabileceğin giyim mağazaları olabilir.Bayan reyonunda çalışma ama : )
hacitiki321
Üye
Konu Sahibi
Ya elektirikci varda adama ne diyecem tanımaz etmez
by-pegasus
Üye
sanayide tamirciler çırakları havada kapar ama dayana bilirsen
hacitiki321
Üye
Konu Sahibi
Sanayi zor ya . Daha once hic calısmafım. Zaten ben onu sormuyorum işi nasıl bulcam. Tanıdık yok
_RYUK_
Üye
babana ve oradaki arkadaşlarına sor onlar ayarlarlar Adıyamanda olsaydın birşeyler ayarlardim
hacitiki321
Üye
Konu Sahibi
Baba memur arkadaslar it kopuk benim kendim bulmam lazım
_RYUK_
Üye
daha önce bir iş deneyiminizin olmayisi isi zorlaştıriyor giyimcilere ve market lerde satış elemanı arayan yerlere bakın işleri bir nevi kolay oluyor
hacitiki321
Üye
Konu Sahibi
Bakıp napıcam. Oto yıkama var mesela eleman aranıyor yazıyor. Ama iste ne dicemde olcak bu is
_RYUK_
Üye
git iş aradıgını söyle işi yapabileceğini kararlı olduğuna onu inandır sonuçta iş sende bitiyor
hacitiki321
Üye
Konu Sahibi
Bir kere ayarlasam açılırımda hic calısmadıgım icin biliyorum
ben de orda okuyorum Çöl sıcağında bir memleketiniz var : )
_RYUK_
Üye
evet burası cok sıcak ne okuyorsunuz burada
MrTech
Üye
Elektrikciye gittin diyelim bi sor kriterleri ne diye sonra sana kac yasindasin ve okuyor musun der 17-18 at sonra okumuyorum de ise gir.Cogu eleman arayan yer bu ikisini sorar.