5110 nun Fiziksel ölçülerini uygun bulmuştur muhtemelen ... Zaaaa![]()
UFA
Unidentified flooding Aykut.
flooding: rahim kanaması

Çevirisini kendime göre yapacaktım Google'dan Flooding'in anlamına baktım. Ne göreyim:
Bana göre: Tanımlanamayan mesaj kasan Aykut.
kelimelerini dikkatli kullan herkez senin gibi anlamaz. Biraz dikkat edersen iyi olur. Yanlis bir kelime senin hakkinda bir not dusurur.(mesela yurt disindan bir kiz arkadasina bunu yazsan arkadasin senin hakkinda ne dusunur.)Çevirisini kendime göre yapacaktım Google'dan Flooding'in anlamına baktım. Ne göreyim:
Bana göre: Tanımlanamayan mesaj kasan Aykut.

ne düşünür rahim kanaması olmayan yenilmez aykut![]()

ben bayan, kiz, yada kadin degilim ki olan birileri uzerine alinirsa 
ben bayan, kiz, yada kadin degilim ki olan birileri uzerine alinirsa
![]()

Kardeşim ben espriye güldüm yanlışlığına değiL ki
unidenfited yenilmez değil mıydı ? Hani spartacus te adama böyle diyorlardı![]()
Unidentified anlamı tanımlanamayan demek 
Maliye okuyan biri olarak konuya açıklık getiriyorum kardeşim bu arada hemşerimsin
arkadaşlar insanlar 4 e ayrılır arkadaşın açıkladığı gibi 1 bayan
2 kız
3kadın
4 erkek
- - - Eklendi - -
bunu matematikle açıklamak gerekirse bayan eşit değildir kız o da eşit değil kadın ?![]()
İlk üçünü topla bir tane erkek etmez ama bir erkek bir kızla evlenir fakat kız kadın olunca erkek baba olma yolunda ilerler çocuk olduğu vakit anne bayan olur bayanın anne olma şansı yok kız olduğu zaman bayan olabilir erkek ne olur bu sırada Allah Allah 
Kardeşim ben espriye güldüm yanlışlığına değiL kiUnidentified anlamı tanımlanamayan demek
![]()

Kardeşim ben espriye güldüm yanlışlığına değiL kiUnidentified anlamı tanımlanamayan demek
- - - Eklendi - - -
Maliye okuyan biri olarak konuya açıklık getiriyorum kardeşim bu arada hemşerimsinİlk üçünü topla bir tane erkek etmez ama bir erkek bir kızla evlenir fakat kız kadın olunca erkek baba olma yolunda ilerler çocuk olduğu vakit anne bayan olur bayanın anne olma şansı yok kız olduğu zaman bayan olabilir erkek ne olur bu sırada Allah Allah
![]()
bayan denir 
Bende esprisine vurdum olayı işte saçmalamak kunduzz gibi bazen iyi geliyor
yok ben yanlış yazdığım için açıklama yapmadım sen güldün diye sana yazdım
- - - Eklendi - - -
a neresinden ? Birde genel olarak bayan ve erkek deniyor hani n yüzden söyledim gidip sen kız misin kadın mi denmezbayan denir
![]()
Hassa sen ? 
Kızaran suratını morartırım hearkiler kaynak yapmayalim.Geyige devam. Her mesajim ayri bir sorun oluyor
![]()

Bende esprisine vurdum olayı işte saçmalamak kunduzz gibi bazen iyi geliyorHassa sen ?
- - - Eklendi - - -
Kızaran suratını morartırım he![]()
hahahaha
samandağ ben?Memnun oldum çok hemşerim![]()

Salla bu kunduzzu konusunu ele geçirelim![]()