Yardim edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
UFA

Unidentified flooding Aykut.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Çevirisini kendime göre yapacaktım Google'dan Flooding'in anlamına baktım. Ne göreyim:

flooding: rahim kanaması

:kop2:

Bana göre: Tanımlanamayan mesaj kasan Aykut.

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi
Çevirisini kendime göre yapacaktım Google'dan Flooding'in anlamına baktım. Ne göreyim:

:kop2: kelimelerini dikkatli kullan herkez senin gibi anlamaz. Biraz dikkat edersen iyi olur. Yanlis bir kelime senin hakkinda bir not dusurur.(mesela yurt disindan bir kiz arkadasina bunu yazsan arkadasin senin hakkinda ne dusunur.)

joker.lg

joker.lg

Üye

ne düşünür rahim kanaması olmayan yenilmez aykut :ehe

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
:ah

M. tAHA

M. tAHA

Üye
noli la burda :hmmm:

joker.lg

joker.lg

Üye
:kop2: ben bayan, kiz, yada kadin degilim ki olan birileri uzerine alinirsa :kop2:

arkadaşlar insanlar 4 e ayrılır arkadaşın açıkladığı gibi 1 bayan
2 kız
3kadın
4 erkek
:hmmm

- - - Eklendi - - -

bunu matematikle açıklamak gerekirse bayan eşit değildir kız o da eşit değil kadın ? :hmmm

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

unidenfited yenilmez değil mıydı ? Hani spartacus te adama böyle diyorlardı :hmmm
Kardeşim ben espriye güldüm yanlışlığına değiL ki :kop: Unidentified anlamı tanımlanamayan demek :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar insanlar 4 e ayrılır arkadaşın açıkladığı gibi 1 bayan
2 kız
3kadın
4 erkek
:hmmm

- - - Eklendi - -
bunu matematikle açıklamak gerekirse bayan eşit değildir kız o da eşit değil kadın ? :hmmm
Maliye okuyan biri olarak konuya açıklık getiriyorum kardeşim bu arada hemşerimsin :D İlk üçünü topla bir tane erkek etmez ama bir erkek bir kızla evlenir fakat kız kadın olunca erkek baba olma yolunda ilerler çocuk olduğu vakit anne bayan olur bayanın anne olma şansı yok kız olduğu zaman bayan olabilir erkek ne olur bu sırada Allah Allah :hmmm

joker.lg

joker.lg

Üye

Kardeşim ben espriye güldüm yanlışlığına değiL ki :kop: Unidentified anlamı tanımlanamayan demek :)

yok ben yanlış yazdığım için açıklama yapmadım sen güldün diye sana yazdım :ehe

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Maliye okuyan biri olarak konuya açıklık getiriyorum kardeşim bu arada hemşerimsin :D İlk üçünü topla bir tane erkek etmez ama bir erkek bir kızla evlenir fakat kız kadın olunca erkek baba olma yolunda ilerler çocuk olduğu vakit anne bayan olur bayanın anne olma şansı yok kız olduğu zaman bayan olabilir erkek ne olur bu sırada Allah Allah :hmmm

a neresinden ? Birde genel olarak bayan ve erkek deniyor hani n yüzden söyledim gidip sen kız misin kadın mi denmez :) bayan denir :ehe

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi
arkiler kaynak yapmayalim. :off: Geyige devam. Her mesajim ayri bir sorun oluyor :kop2:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

yok ben yanlış yazdığım için açıklama yapmadım sen güldün diye sana yazdım :ehe

- - - Eklendi - - -

a neresinden ? Birde genel olarak bayan ve erkek deniyor hani n yüzden söyledim gidip sen kız misin kadın mi denmez :) bayan denir :ehe
Bende esprisine vurdum olayı işte saçmalamak kunduzz gibi bazen iyi geliyor :D Hassa sen ? :)

- - - Eklendi - - -

arkiler kaynak yapmayalim. :off: Geyige devam. Her mesajim ayri bir sorun oluyor :kop2:
Kızaran suratını morartırım he :ehe

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Memnun oldum çok hemşerim :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Salla bu kunduzzu konusunu ele geçirelim :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt