Sakin yunus sakin boşver karışma çocuğa adama herneyse artık baksın dalgasına sen ilgilenme onunla... Kunduzalütfen ... Bu kadarda forumu gereksiz kullanmak olmaz ... Şimdiden teşekkürler ...
... Şahsen ben rahatsız oldum yani... Adam herkesle dalga geçiyo ... Şunun yazdığına baksanıza ...

Sakin yunus sakin boşver karışma çocuğa adama herneyse artık baksın dalgasına sen ilgilenme onunla![]()

... ah Facede olacaktıkki asıl sen benim yorumu o zaman görecektin ...![]()

Kaç yaşındasın onu söylede yat bari çok merak ettim ?sizlerle daha buyuk icatlarla baymak uzere simdilik by (cok sevinmeyin simdi uyucam ondan.)
sizlerle daha buyuk icatlarla baymak uzere simdilik by (cok sevinmeyin simdi uyucam ondan.)

Anlaşıldı yunus çocuk bu sövmeye değmez Banlanmaya hiç değmez
... Şimdi sovecem yani az kaldı![]()
Anlaşıldı yunus çocuk bu sövmeye değmez Banlanmaya hiç değmez![]()

en fazla 14 yaşında
itfaiyeyi arayin. fena halde tutusmus. Onun ustune fena gitmisim. Ozurdilerim.eh iste. Artiran varmi. Arki fena kizmis.itfaiyeyi arayin. fena halde tutusmus. Onun ustune fena gitmisim. Ozurdilerim.
atın şuna
...
...
... Bu çocuk hala burdami ya ...atın şuna
...
...
tamam sinirlenme. 2 soru sorucam. icadim icin lazimda sen bilirsin belki. 5110'un cekim gucunu nasil artira bilirim.(baz istasyonu bana yetmez, uydudan falan cekecek gibi) 2. Olarak 5110'a gore tv programi var mi sende link varsa verebilirmisin. (uydudan sifreli kanallarin sifresini cozup telde izlicemde) (5110'a 5 mp kamera koymus biri olarak sifre dedigin 3-5 rakam kombinasyonu bana viz gelir.)
neden 5110muhabet iyide kunduz arkadasi sinirlendirmesen iyi olur. Arkiden ne istiyon. Bu kadar ustune gidiyon. Bu arada iyi bulusneden 5110