Yardim edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M. tAHA

M. tAHA

Üye
:kop2: sevenleri kavuşturmak sevap dediler :D koştuk geldik :kop2:

yunus5055

yunus5055

Üye
... Kunduza :bann: lütfen ... Bu kadarda forumu gereksiz kullanmak olmaz ... Şimdiden teşekkürler ...

... Şahsen ben rahatsız oldum yani :@ ... Adam herkesle dalga geçiyo ... Şunun yazdığına baksanıza ...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
... Kunduza :bann: lütfen ... Bu kadarda forumu gereksiz kullanmak olmaz ... Şimdiden teşekkürler ...

... Şahsen ben rahatsız oldum yani :@ ... Adam herkesle dalga geçiyo ... Şunun yazdığına baksanıza ...
Sakin yunus sakin boşver karışma çocuğa adama herneyse artık baksın dalgasına sen ilgilenme onunla :)

yunus5055

yunus5055

Üye

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi
sizlerle daha buyuk icatlarla baymak uzere simdilik by (cok sevinmeyin simdi uyucam ondan.:) )

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Takmayın kafaya

M. tAHA

M. tAHA

Üye
:D en fazla 14 yaşında

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi

... Bu çocuk hala burdami ya ... :bann: atın şuna :bann: ... :off: ...

tamam sinirlenme. 2 soru sorucam. icadim icin lazimda sen bilirsin belki. 5110'un cekim gucunu nasil artira bilirim.(baz istasyonu bana yetmez, uydudan falan cekecek gibi) 2. Olarak 5110'a gore tv programi var mi sende link varsa verebilirmisin. (uydudan sifreli kanallarin sifresini cozup telde izlicemde) (5110'a 5 mp kamera koymus biri olarak sifre dedigin 3-5 rakam kombinasyonu bana viz gelir.)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
tamam sinirlenme. 2 soru sorucam. icadim icin lazimda sen bilirsin belki. 5110'un cekim gucunu nasil artira bilirim.(baz istasyonu bana yetmez, uydudan falan cekecek gibi) 2. Olarak 5110'a gore tv programi var mi sende link varsa verebilirmisin. (uydudan sifreli kanallarin sifresini cozup telde izlicemde) (5110'a 5 mp kamera koymus biri olarak sifre dedigin 3-5 rakam kombinasyonu bana viz gelir.)

muhabet iyide kunduz arkadasi sinirlendirmesen iyi olur. Arkiden ne istiyon. Bu kadar ustune gidiyon. Bu arada iyi bulus :) neden 5110

M. tAHA

M. tAHA

Üye

burdan indir :ehe:

yunus5055

yunus5055

Üye
muhabet iyide kunduz arkadasi sinirlendirmesen iyi olur. Arkiden ne istiyon. Bu kadar ustune gidiyon. Bu arada iyi bulus :) neden 5110

5110 nun Fiziksel ölçülerini uygun bulmuştur muhtemelen ... Zaaaa :kop2:

Metin MF

Metin MF

Üye
aykut831 v1.2

spy ghost

spy ghost

Üye
Aykutu bilmeyen arkadaşlar size sağa çekip durun aykut hesapları dünyada genellikle nadir bulunan bir tür olup gereksiz dışına çıkınca yaşam süresi 2 saat ile 6 saate kadar çıkabilmektedir yöre halkı aykut demektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt