yardım EDERMİSİN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nashflow

Üye
    Konu Sahibi
yardım EDERMİSİN
arkadaşlar nokıa 603 aldım gayet güzel hiç bi sorunu sıkıntısı yok lakin mobil veri açık kaldıgı zaman kendi kendine internte baglanıyo sanırım yazılım güncelleştirme araştırıyo bu yüzden 50 kuruşum gidiyor 2 kere operatör şirketiyle iletişime geçtim 2 sindede aynı cevabı aldım 3. şahıs tarafından baglantı saglandıgı için ücretlendiriliyo dedi şimdi bana yardım edebilecek olan varmı konuyu yanlış yere actıysam dogrusunu gösterirmisiniz

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
kontor tutma telefonunda yada internet paketi al

----------Eklendi @ 18:08:16 ---------- Yazıldı @ 18:06:31 ----------

birde bağlantı ayarlarını kurcala orda birşey bulursun belki

nashflow

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum valla ama şu güncelleştirme işini iptal edebilsem çok çok güzel olcak

Symbianist

Symbianist

Üye
e posta ayararına baktın mı?

nashflow

Üye
    Konu Sahibi
hayır binbaşım o ayarları nasıl yapıcaz biraz acıklarmısın

Symbianist

Symbianist

Üye
Tek tek söyleyemem menüler farklıdır muhtemelen ama e posta diye birşey olacak telefonun menüsünde bir yerlerde. ona gir ayarlarına bak. zaten bir mail tanımladıysan o çıkar. mesela msn tanımlamış olduğunu düşünelim. onun ayarlarından senkronize et veya güncelle gibi birşeyler varsa onların işaretini kaldır.

bir başka yol da netquin kurarark neyin o bağlantıyı yaptığını bulmak. jbaktaskmande de görünebilir. yani deneyerek bulunur galiba.

cyber

cyber

Üye
yazılım güncelleme>seçenekler>ayarlar>güncelleme için oto kontrol>kapalı bu kadar

• Beğen
Tepkiler: Symbianist

nashflow

Üye
    Konu Sahibi
bir eposta belirlemedim ama şu netquin benim kurabileceyim bişeymi

nashflow

Üye
    Konu Sahibi
o ayarları daha önce yaptım ama mobil veri acık oldugunda ne yapıyo ne oluyo bilmiyorum ama gidiyo yine inşallah güncelleştirmedirde hallederim daha kötü bi sorun çıkmasında

Symbianist

Symbianist

Üye
Telefonunda ne gibi programlar yüklü. Mesela sayayım birkaçını: whatsapp, e posta programı, mobile document veya bunlar benzeri. Eğer çok program yoksa telefonda buraya isimlerini yazsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

nashflow

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu programda şöle bi kısım var network manager oraya giriyorum network frewall var oraya girdiyimde uygulamalarda tik işareti ve olumsuz işareti vardı hepsini olumsuz yaptım

----------Eklendi @ 20:30:14 ---------- Yazıldı @ 20:22:51 ----------

tabi hocam yazayım
eposta
müzik çalar
işlem kaydı
zip
vingo
msj okuyucu
shazam
quickoffice
traveler
communıc..
vid dznlyc
adobe rea..
nfctanıy...
topaps
sosyal aglar
movie
nat geo
E!
cnn video
ovi senk.
magaza
poken

bunlar yüklü olan uygulamaların bir kaçı

Symbianist

Symbianist

Üye
ben uygulamalar derken senin yüklediklerini sordum. telefonun orijinalindekiler değil. sen yüklediklerini yaz kardeş sadece.

nashflow

Üye
    Konu Sahibi
bu uygulamalar neti izinsiz(3.şahıs olarak) kullandıklarını düşündüyüm içinn bunları yazdım içlerinde önemsiz gereksiz yada olmasada olur olan uygulamalar varsa kaldırayım var olanları söylermisiniz

----------Eklendi @ 20:41:12 ---------- Yazıldı @ 20:39:24 ----------

benim yüklediklerim pes11 real fotball gt racing revolver pro zippo bunları yükledim sadece he bide güncelleştirme yaptıgımda navigasyon harita fln da yüklenmişti

Symbianist

Symbianist

Üye
bu uygulamalar neti izinsiz(3.şahıs olarak) kullandıklarını düşündüyüm içinn bunları yazdım içlerinde önemsiz gereksiz yada olmasada olur olan uygulamalar varsa kaldırayım var olanları söylermisiniz

----------Eklendi @ 20:41:12 ---------- Yazıldı @ 20:39:24 ----------

benim yüklediklerim pes11 real fotball gt racing revolver pro zippo bunları yükledim sadece he bide güncelleştirme yaptıgımda navigasyon harita fln da yüklenmişti

telefonun ayarlar menüsünde konumlama ayarları ve konumlama yöntemleri olacak orada sadece tümleşik gps seçili olsun.

----------Eklendi @ 20:44:47 ---------- Yazıldı @ 20:44:03 ----------

harita veya gps gibi uygulamalarda da ayarlarından şebekeye bağlan vb gibi şeyleri pasif yapman gerekir.

----------Eklendi @ 20:45:29 ---------- Yazıldı @ 20:44:47 ----------

bir de netquin kur da bakalım en iyisi ne bağlanmasına neden oluyor. linkini bulayım 1 dk

----------Eklendi @ 20:47:45 ---------- Yazıldı @ 20:45:29 ----------

http://www.maxicep.com/attachments/61943d1293997262/

----------Eklendi @ 20:48:54 ---------- Yazıldı @ 20:47:45 ----------

Bu programda Web Mgr diye bir kısım var orada now connected yazar. bunu kurduktan sonra senin o internet bağlantısı çıkınca programın bahsettiğim o bölümüne gir orda yazması lazım neyin bağlandığını

nashflow

Üye
    Konu Sahibi
tmm hocam bunun v5 ini yüklemiştim şimdi onu sileyim bunu yükleyim dediklerini yapıyım

Symbianist

Symbianist

Üye
sendeki de olur büyük ihtimalle ama aktif yapıp takip etmek gerek

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yaa uğraşmasaydın bu kadar arkadaşım mobil veriyi kapat bitti benim hep kapalı rahatım :D

Symbianist

Symbianist

Üye
bir de bağlantı ayarlarında erişim noktası kullanmayı otomatikten almak da işe yarayabilir. epey fikir geliyor aklımıza biri tutar herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt