yardım eder misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilimci

bilimci

Üye
    Konu Sahibi
yardım eder misiniz ?
6500 slide mı , 6210 navigatormu , 6220 classic mi hangısını alcagıma karar veremedım bunların fotograf cekme ,muzık calar sesı dısardan ve kulaklıktan nasıl cıktıgı ve hangısı daha kullanıslı bılgı verırmısınız hangıısnı alsam acaba ?

Doğan

Üye
bana kalırsa bunların yerine 6233 derim kamerası süper müzik desen nokiada belki tek ses kalitesi olaarak kulaklıktan süpoer ses veriyo ve fiyatıda uygun bidaha düşün derim ben..!

bilimci

bilimci

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadsım onu begenmedım hangısını alsam acaba ?

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
arkadaşım kafada 6220c
niyemi

90 gr
16milyon 240 x 320 pixels, 2.2 inches tft ekran
120 MB storage, 128 MB RAM ARM 11 369 MHz processor, microUSB girişi
Ve en önemli özelligi
5 MP, 2592х1944 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, xenon flash, led ddeigl xenon flaş yani süper
video 640*480 30fps çekiyor yani dvd kalitesinde

117gr
16milyon 240 x 320 pixels, 2.4 inches tft ekran
120 MB storage, 64 MB RAM ARM 11 369 MHz processor, miniUSB girişi
3.15 MP, autofocus, 2048x1536 pixels, LED flash
video 640*480 15fps

diger özellikleri aynı bilindik gps ikisindede var ikiside 8 gb micro sd destekliyor
ikisindede Wİ-fi yok büyük bir eksiklik tabi kullanana ben kullanmam diyosan süper telefonlar
yalnız
6220c kamerası çok iyi foto için kesinlikle 6220
ses kaliteleri araştırmama göre çok yakınlar birbirine
6220 560tl civarı
6210navigatör 600ytl (degişebilen fiyatlara sahipler)

bana sorarsan 600 gözden çıkardıysan N79 al 650 civarı şu sıralar kampanya var
hepsine 1000çeker ama param yetmez diyosan
bilirim o duyguyu 1 lira bile bazen çıkmaz sınırdır o;
ozaman 6220 al diycem ama onunda kardeşi geliyo 6720 işlemcisi ve 3,5m jack çıkışı haricinde herşey aynı ama nezaman çıkcagı belli deil işlemci süper ama pahalı çıkabilir.
oyuzden bence bekle baya ii bir açıklama yaptıgımı sanıyorum:)
seçim senin biraz bekle haziran sonuna kadar N79 N85 fiyatları düşer dah kaliteli telefonları daha ucuza alırsın

6720özelikleri:
Cihazın Kilit Özellikleri:
- 2.2" QVGA 16M Ekran
- 110.0 x 45.0 x 14.0 mm | 110 g
- 1050mAh pil
- 3.5mm girişi | TV-Out
- 5mp Carl-Zeiss + Çift LED | VGA@30FPS
- Symbian OS9.3 FP2
- ARM11 600MHz işlemci

bilgi için verdim özelllikleri
:sn::oke:cool:

Doğan

Üye
6220 clasic derim ozaman :)

bilimci

bilimci

Üye
    Konu Sahibi
anl_tr saol güzel acıklamıssın ben 6210 navıgator u kapaklı ve guzel gorunuyo onun ıcın begndım tabı ısletım sıtemı de benım ıcın onemlı tasarımından dolayı baglı kaldım o telefona beklıyeleım bakalım arastıralım bıraz daha ama tercıgım kayar kapalı telefon almak bılmem dogru bı kararmı verıyorum.

Doğan

Üye
anl_tr saol güzel acıklamıssın ben 6210 navıgator u kapaklı ve guzel gorunuyo onun ıcın begndım tabı ısletım sıtemı de benım ıcın onemlı tasarımından dolayı baglı kaldım o telefona beklıyeleım bakalım arastıralım bıraz daha ama tercıgım kayar kapalı telefon almak bılmem dogru bı kararmı verıyorum.

kaydırmalı telefonların havasıda bi başka oluyo yaa :D bence sorun çıkmaz kaydırmalıda ;)

bilimci

bilimci

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında ilk basta 6500 slide ı gordum ve cok hosuma gıttı onu alcaktım kafaya koymustum ama heryerde gordumkı cok sorunları cıkıyomus cogu hasarlı cıkıyomus onun ıcın sogudum ondan sımdıde 6210 navıgatoru kafama koymustum am 6220c ve N78-N79 falan gorunce onlara dadandım :D:D bıde bu 6210 navıgatorde radyoda RDS destegı varmı yaa bazı yerlerde var yazıo bazılarında yok ayzıyo cozemedım bu ısı

Doğan

Üye
bazı yerlerde var bazı yerlerde yok diye biliyorum bende ama okadar da önemlimi sizin için?

bilimci

bilimci

Üye
    Konu Sahibi
almısken neden olmasın o özelligi 600 ytl saycaz o cıhaza :D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Rds heryerde çıkar o özellik radyoya baglı mesala örnek tabi reklam deil power fm, süper fm gibi radyolarda çıkar.
kayar kapak benim de favorimdir nokia artık kayar kapagı geliştidi ve iyileştirdi
buyuzden N85 çok çok iyi bir telefon
Özeliklerinin bazıları

Navi thel tuşu yani i-pod gibi orta tuşa dokunarak yuvarlayara seçim yapabiliyosunuz buda müziklerde ve galeride çok işe yarıyor (N79 da da var)
Fm transmiiter özelligi sayesinde kablosuz 5metre çapında istefiginiz bir radyo kanalı seçerek arabda evde radyodan telefondaki müziği dinleme Benim favori özeligim (N79 da da var)

En önemlisi ise N85deki oled ekranı okadar net ve parlakki F ull HD sanırsın tabiri caiz tabik
ama çok gerçekçi ve süper bir görüntüye sahip şunda 870tl civarında hazirana kadar keisn düşer
malasef N79da tft ekran var burda kaybediyor işte.

bilimci

bilimci

Üye
    Konu Sahibi
anl_tr cok yararlı bılgıler verdıgın ıcın saol dıger arkadasada tesekkur ederım.

mc zerem

mc zerem

Üye
bence iphone al

bilimci

bilimci

Üye
    Konu Sahibi
yok karar verdım N85 alcam :D

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
6500s al derım ben kardesım bendede 6500s warmemmunum yanı ole bı sorun yok gusel ııyı telefon yalnız alırsan grı olanından al ben de sıyah war grı almadıgım ıcın pısman oldum sadece :oke:

saqocu_eray

Üye
slm arkadaşlar ben wirelessli, çok sesi çıkan,kamerasının megapixeseli önemli değil 250 ile 350 tl ciwarlarında 2.el bir telefon arıyorum yardımcı olurmusunuz???

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
slm arkadaşlar ben wirelessli, çok sesi çıkan,kamerasının megapixeseli önemli değil 250 ile 350 tl ciwarlarında 2.el bir telefon arıyorum yardımcı olurmusunuz???
wi-filı, N80 ,E65 ve N78 olabilirisin 3de dedign fiyat aralıklarını bulabilme imkanın var N78 daha ii tabiki 3,2carl-zeis ve transmitter özelliğide var gg de 355 3aylık cihaz kvklı var
link fiyat açısından link eklenmiştir reklam degildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt