Yardım Eden !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Domsfre

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Eden !
Öncelikle herkeze merhaba.

Telefonum Nokia C6-01 yaklaşım 2 ay oldu.Symbian ANNA dı tabi.Ama Symbian Belleyi yükledim.ANNA yı daha çok beğendim şimdi tekrardan ANNA 'yı nasıl yükleyebiliriim.

adanalı1

adanalı1

Üye
Belle c6-01 de cok agır kalıyor .. Sorunları cok ..
C6 DEĞILDE baska bır cıhazda deneseydın daha cok begenırdın emın ol..

anna ya gecmek mumkun .. navıfırım ıle fw atacaksın .. forumda resımlı anlatım var .

PriZm

PriZm

Üye

anna ya gecmek mumkun .. navıfırım ıle fw atacaksın .. forumda resımlı anlatım var .

ne alakası var? c6 da c7,n8 gibi aynı donanım özellikleri var? 603-700 modellerini kastediyorsan o ayrı.

atakan25

atakan25

Üye

memnun olanda var

Dostnametr

Üye

c6-01'in n8 den farkı yoktur.

Domsfre

Üye
    Konu Sahibi

nerede var göremedımde bı yazarsan sevınırım .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
valla benım c6 01 de sorun yok hafıza kartinı bicımlendırdım oldukca hızlı sayfa geçislerı kaydırma falan

fnldstntn

Üye
Navifirmden anna nın son sürümünü i dir sonra phoenix ile at...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
C6-01 ile n8'de belle aynı kardeş.Anna'ya dönmek istersen Naviden 25.007 Turkey variantını indir phoenix ile flash at

Dostnametr

Üye
c6-01 de Downgrade yoktu hani ?

hakan_710

hakan_710

Üye
C6-01 ile n8'de belle aynı kardeş.Anna'ya dönmek istersen Naviden 25.007 Turkey variantını indir phoenix ile flash at
bu şekilde yaparsann telefon açılmaz demedi dme

----------Eklendi @ 02:36:16 ---------- Yazıldı @ 02:32:20 ----------

c6-01 de Downgrade yoktu hani ?
artık var istediğin sürümü yükleyebilirsin fakat tek seferde olmuyo iki ayrı phoenix gerekli ve flash atarken n8 dosyaları falan, karışık yani biraz. ben istediğim sürümü atabiliyorum.geçenlerde 12.006 ya geçtim meraktan sonra geri anna ya geçmiştim.belle gelince tabiki de belle yüklü.ayrıca o belle yavaş kalıyo diyen arkadaş snırım bu konularda yeni. eski nesil tüm s^3 telefonların donanımları aynı sadece kamera hdmi gibi ek özellikler farklı. belle hepsinde belle...

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Öncelikle herkeze merhaba.

Telefonum Nokia C6-01 yaklaşım 2 ay oldu.Symbian ANNA dı tabi.Ama Symbian Belleyi yükledim.ANNA yı daha çok beğendim şimdi tekrardan ANNA 'yı nasıl yükleyebiliriim.

flaşlayarak kardeş

luckyhawk

Üye
e6-00 için annaya dönmeyi bilen varmı herkes c6 vs yazmıs , e6 içinde gecerlimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt