Belle c6-01 de cok agır kalıyor .. Sorunları cok ..
C6 DEĞILDE baska bır cıhazda deneseydın daha cok begenırdın emın ol..
anna ya gecmek mumkun .. navıfırım ıle fw atacaksın .. forumda resımlı anlatım var .
anna ya gecmek mumkun .. navıfırım ıle fw atacaksın .. forumda resımlı anlatım var .
c6-01 de Downgrade yoktu hani ?

bu şekilde yaparsann telefon açılmaz demedi dmeC6-01 ile n8'de belle aynı kardeş.Anna'ya dönmek istersen Naviden 25.007 Turkey variantını indir phoenix ile flash at
artık var istediğin sürümü yükleyebilirsin fakat tek seferde olmuyo iki ayrı phoenix gerekli ve flash atarken n8 dosyaları falan, karışık yani biraz. ben istediğim sürümü atabiliyorum.geçenlerde 12.006 ya geçtim meraktan sonra geri anna ya geçmiştim.belle gelince tabiki de belle yüklü.ayrıca o belle yavaş kalıyo diyen arkadaş snırım bu konularda yeni. eski nesil tüm s^3 telefonların donanımları aynı sadece kamera hdmi gibi ek özellikler farklı. belle hepsinde belle...c6-01 de Downgrade yoktu hani ?
Öncelikle herkeze merhaba.
Telefonum Nokia C6-01 yaklaşım 2 ay oldu.Symbian ANNA dı tabi.Ama Symbian Belleyi yükledim.ANNA yı daha çok beğendim şimdi tekrardan ANNA 'yı nasıl yükleyebiliriim.
Kim Demiş Yok Diye... Araştırmadan Konuşmayın. Forumda Mevcut.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...ken-cihaz-kurtarma-e6-e7-c6-01-c7-595654.html