yardım edebilir misiniz ? Ilginizi çekebilir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
yardım edebilir misiniz ? Ilginizi çekebilir ?
simdi ben önceden c5 00 kullanıyordum onda hafıza kartım takılıydi sonra n97 mini aldım ve ona taktım ve telefon bilgisayarda c5 olarak görünüyordu telefon o zamanlar mp4 oynatiyordu sonra hafıza kartına format atmak zorunda kaldım ondan sonra bir iki kere mp4 oynattı sonra oynatmadi sizce c5 programları onu etkiliyor muydu ki bence etkiliyordu dıscache private falan vardı birde bunları bulamıyorum simdi yardımcı olur musunuz ?

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
kimsenin ilgisini çekmedi mi :)

s_uzun

s_uzun

Üye
hafıza kartıyla bi alakası yok mp4 oynatması olayı videonun formatlarıyla alakalı mp4ün farklı boyutları var hd mp4 videolarda var her mp4ü oynatmaz zaten bi video converter programı bul onunla videoları 360x640 boyutunda çevir o zaman videoları oynatır. herkesin tavisye edeceği video converter ise "total video converter olacaktır"

joker.lg

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
bence var çünkü telefon hafıza kartında kiler silinmeden önce c5 diye görünüyordu normalde olmaması lazım o zaman değil mi ? Birde bu telefon mp4v-es diye kaydediyor bu uzantıyı ilk defa görüyorum bu ne biliyor musun ? Ses kaydedici de mp4 şaşırıyorum hiçbir mp4 açmamasina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt