[YARDIM] Cwm ile Nasıl Yedekleme Yapılır!

Sponsorlu Bağlantılar

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
[YARDIM] Cwm ile Nasıl Yedekleme Yapılır!
Arkadaşlar telefonumda Titanium Backup yüklüydü. Ama kendi kendine silindi. Bir dahada yükleyemedim yeterli alan yok diyor. Diğer bütün uygulamalarda böyle hiçbir şey yüklenmiyor ama 230mb boş alan var. Bende tek çareyi wipe data yapmakta buldum ama yedekleme yapmam lazım cwm ile nasıl yedekleme yapılır ve yüklenir bilen birisi yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler

enes122

enes122

Üye
Cwm den backup restore ye gel ordan backup a tıkla yedek alır restore dediğin zaman da yedeğini yukler ayrıca yeterli alan yok sorununun çözümü de tel rootlu ise xplore gibi bi dosya yöneticisini kur uygulama ya root etkisi ver sonra Root/data/app klasörunde titanium backup la ilgili .odex .dex dosyası olur onu sil varsa titanium backup la ilgili başka bi dosya onları da sil yeterli alan yok diyen her uygulama için bu işlemi yaparsn sorunun çözülür

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
Cwm den backup restore ye gel ordan backup a tıkla yedek alır restore dediğin zaman da yedeğini yukler ayrıca yeterli alan yok sorununun çözümü de tel rootlu ise xplore gibi bi dosya yöneticisini kur uygulama ya root etkisi ver sonra Root/data/app klasörunde titanium backup la ilgili .odex .dex dosyası olur onu sil varsa titanium backup la ilgili başka bi dosya onları da sil yeterli alan yok diyen her uygulama için bu işlemi yaparsn sorunun çözülür

Lucky patcher otomatik temizliyordu galiba.

OTHERWORLD

Üye
ufak bir hort olacak ama kusura bakmayın. root işleminde yeniyim ve bu işlemlere girmeden önce yedek yapmaya çalışıyorum ama sürekli sorun. en son, rom manager yükledim. ve rom manager ile yedek alabildim. yalnız, bunun sağlamasını yapmak için teli yeniden başlattığımda "can't mount sdcard" hatası alıyorum. benim tel de sd kart yok. bu hataları bu yüzden mi alıyorum. sd kart olmadan yedekleme yapamaz mıyım? bana yardımcı olana hamburger ısmarlıyorum :))

ozgur_473

Üye
sistem yedegi almaniz icin sd kart gerekir cunku herhangi bir sorunda cihaz bellegine ulasilamiyacagi dusunulerek sadece sd karta yedek cikariliyor fakat titanium backup bu ayrintiyi atlamis bir program titaniumla backup yaparsaniz cihaz bellegine yedek cikaracaktir
not: titanium backup root gerektirir

Üst Alt