Telefon Tavsiyesi Yardım (: c7 mi - Samsung Wave S8500 mi -

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi telefon ?

• Samsung Wave S8500

Kullanılan: 17 53.1%
  • Nokia c7

Kullanılan: 15 46.9%
  • Diğer.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
Yardım (: c7 mi - Samsung Wave S8500 mi -
yada başka bi telefon önerirmisiniz ?
en az 5mp olcak,wlan, ve uygulama oyun ws. kolay yuklencek.

Starsley

Tabiki c7 daha iyi ama wave üretimden kalktı satılmıyor

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
telefon alacağım çok kararsızım iyi birşey istiyorum S: :ağlarım:

Starsley

Wave bulamazsın ancak wave2 bulursun o daha aşağıda c7 göre paran varsa n8 al olmadı c7 al en iyisi bu

Siyah.

Siyah.

Üye
    Konu Sahibi
n8 sevmiyorum. c7 alacağım :ehe teşekkürler.

serkan719

serkan719

Üye
C7 Al.

PuGatorY

PuGatorY

Üye
gardaş acık ara samsung diyorum niye dersen 5800 kullanıyorum 4 defa garantiye gitti hal tamit olmadı tüketici haklarına gidip sonuna kadr hakkımı arayacağım ayrıyetten N8 diyolar boş NOKİA hala dokunmatik telefon çıkaramıyor ama bütün markalar kendisini solladı haberi yok

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
C7 al arkadaşım :oke:

serkan719

serkan719

Üye
Android li bişey al o zaman...

HTC - Galaxy

berkcombil

Üye
Eğer şimdiye kadar Nokia'dan başka telefon kullanmadıysan C7 alarak pişman olmazsın,ama wave 1 ya da 2 pek farketmez ikisinden birini alırsan kesinlikle aşık olursun.Hem şimdilerde işimiz daha kolay git bir teknoloji markete teşhirdeki ürünler arasında kendi kıyaslamanı yap(malzeme kalitesi,menü geçişleri,kamera vs.)ona göre tercihini yap.Ben iki telide gördüm inceledim.Açık ara Wave serisi.

mavrick

mavrick

Üye
Eğer şimdiye kadar Nokia'dan başka telefon kullanmadıysan C7 alarak pişman olmazsın,ama wave 1 ya da 2 pek farketmez ikisinden birini alırsan kesinlikle aşık olursun.Hem şimdilerde işimiz daha kolay git bir teknoloji markete teşhirdeki ürünler arasında kendi kıyaslamanı yap(malzeme kalitesi,menü geçişleri,kamera vs.)ona göre tercihini yap.Ben iki telide gördüm inceledim.Açık ara Wave serisi.

adam haklı beyler dağılın

eaagent

eaagent

Üye
Kesinlikle wave al c7den çok daha hızlı işlemcisi vb olsun ve oyun vb konularda çok daha seri üstünkörü bakıp telefon alma sakın yaptığın en büyük hata olur

hoss

hoss

Üye
c7 nin kamerasında otofokus bile yok , wave daha iyi tercih olur bu ikisi arasında işlemci hızı ve ram oranıda c7 den 2kat üstün
milestone , acer liqued e , xperia 10 gibi cihazlarada bakmanı tavsiye ederim :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt