yardım böyle bi mod varmı? Resme bi bakın lütfen?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bluee_06

Üye
    Konu Sahibi
yardım böyle bi mod varmı? Resme bi bakın lütfen?
arkadaşlar böyle bi mod arıyorum ana ekranı üç ayrı ekrana ayıracak birinde resimdeki samsung widgetleri olucak birinde c6-00 v40 normal nokia ana ekranı olucak. Diğeride boş olucak. Böyle bişey yapmamız mümkünmü eğer değilse tek bi ekrana samsung widgetleride olur ?

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
C6 kullanıyosun sanırım ve bu ev ekranı sana olmaz.
Omnia ev ekranı var ofw'ler için ama C6'da çalısmaz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Omnia ev ekranına benziyor.

bluee_06

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar o Omnia ev ekranı mod şeklindeyse link atabilirmisiniz denemek istiyorum çünkü 5800ın çoğu modu oluyor.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
C6'ya olmaz o ev ekranı.5800'da widget yok çünkü ama c6'da var ve onları kaldırıp bunu kurazmazsın

kpln04

kpln04

Üye
6300 da orange homescreen var ama bu yeni tellerde varmı bilmem

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Evet var ama arkadasın telefonu C6 ve gelismis çoklu widgetlı ev ekranı var onu kaldırıp orange'yi yada dedigim omnia ev ekranını kuramaz.5800,X6,5230 kullanıcıları kullanabilir birtek.

ModderFurkan

Üye
bu i8910 omnia ev ekranı..c6 telefonlara olmaz..6300 ile alakası yok zaten.. :P

-starkiller-

-starkiller-

Üye
malesef bu ev ekranını kullanmamız mümkün değil belki 5800ın yazılımı bizim telefonlara port edilirse olabilir ;)

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
arkadaşlar modu yaptım 5800 uyguladım performans sıfır onun icin deneme pişman olursunuz

Del Rey

Del Rey

Üye
Böyle bir mod var. Omnia Flash HomeScreen for 5800 diye araştırın. C5-03 CFW'lerinde kullanılıyor ancak çok kasıyor.

r@sim

r@sim

Üye
arkadaşlar böyle bi mod arıyorum ana ekranı üç ayrı ekrana ayıracak birinde resimdeki samsung widgetleri olucak birinde c6-00 v40 normal nokia ana ekranı olucak. Diğeride boş olucak. Böyle bişey yapmamız mümkünmü eğer değilse tek bi ekrana samsung widgetleride olur ?

al sana istediğn mod noot bu sadece ofw de kulanabilirsin c6 tabanlı cfw lerde kulanılmaz

http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...hs-yeniden-baslat-omnia-ev-ekrani-468112.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt