[YARDIM] Battlefield 3 premium mobil ödeme ile nereden alabilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

YUKLEYICI

Üye
    Konu Sahibi
[YARDIM] Battlefield 3 premium mobil ödeme ile nereden alabilirim ?
Evet arkadaşlar benim Battlefield 3 orjinal oyunum var ve ben bunu premium yapmak istiyorum. İnternette baktıktan sonra öğrendim ki normal bir battlefield oyunu premium cd key satın alınarak premium hale getirilebiirmiş. Ama benim kredi kartım olmadığı için internetten böyle bişeyi alamam fakat mobil ödemeyle oyun alınan siteler de varmış.

Şimdi birileri bana mobil ödeme yoluyla oyun alabileceğim bir site söylerse çok sevinirim valla :D yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Playstore hariç

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
valla steam üzerinden alabilseydin dan steam cüzdan kodları satılıyor mobil ödeme ile. ama battlefield sadece origin üzerinden key satışı var ve origin için bi cüzdan satışı bulamadım :) kredi kartı yoksa neden ininal kart almıyorsun? hem mobil ödemede iki katı para vereceğine ininal kart en mantıklısı şu an senin durumunda.

YUKLEYICI

Üye
    Konu Sahibi
Onu duymuştum ama nasıl olucak yani nerden alcam ve nasil para yuklicem onu bilmiyorum

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ptt, migros veya tansaştan alabilir ve para yükletebilirsin.

YUKLEYICI

Üye
    Konu Sahibi
5 tl kart icin ve kontor icin de fazladan para mi vercem yoksa ilk sefer diye sadece mart icin para verip icinde kontor yuklu mu alcam ?
Yani kontor yuklu mu geliyo ben mi yukletcem karta ilk aldigimda

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Kart satis ücreti 5 TL’dir.Ininal Kart’in yillik hizmet bedeli bulunmamaktadir. Kartınızi aldiktan sonra ininal.com üzerinden Kartınızi aktif etmeniz gerekmektedir. Ininal Kartınız’in kullanimin’da aylik 1TL kullanim ücreti bakiyeniz’den düsülür. Kartınızda bakiye olmamasi durumunda herhangi bir bakiye düsüsü gerçeklesmez.
ininal Kart'ınıza yükleme noktalarında bir sefer’de maksimum 300 TL ve toplamda 2.000 TL para yüklemesi olacak şekilde dilediginiz tutarı yükleyebilirsiniz. Kartınıza yeniden yükleme yapmak için üzerinden CEP/GSM numaranız ile aktivasyon surecini tamamlamanız gerekmektedir.
İkinci ve sonraki yüklemelerinizde, yükleme noktasına göre farklı ücretlendirmelerde yükleme bedeli alinir. ininal Kart'ınıza dolum noktalarımızda yatırabileceğiniz en düşük para tutarları; Migros ve Tansaş'larda 25 TL, PTT merkez şube ve online bakiye servisimizde 10 TL ve PTTmatik ATM'lerinde ise 5 TL'dir.

anladığım kadarıyla içi boş geliyor ve 5TL kart ücretine ilaven min. 25TL de yükleme yapman gerekecek. bi de aylık 1 lira kullanım ücreti kesiliyormuş.

Üst Alt