Yardım Alabilir Miyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ThePrinche

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Alabilir Miyim ?
Merhaba Kardeşlerim İphone Telefon Çok Hoşuma Gidiyor Ama Malum Fiyatları Can Yakıcı :hmmm Size Sormak İstediğim Telefoncu Bir Aile Dostumuz Var Almanyadan Kız Kardeşinin İphone 4 32 GB Getireceğini 1400 TL Ye Sattıklarını Ama Bana 1000 TL Ye Vereceğini Söyledi Pasaporta Kayıt Yaptırıcakmış Gelir Gelmez. Bir Sorun Olur Mu Kapanır Mı ? :allalla: Bugün Biraz Araştırma Yaptım Nette Gevey Turbosim Diye Birşeyden Söz Ediyorlar Jailblack Mi Ne Öyle Bişey Gördüm 112 Arama Vs.Gibi Yazılar Gördüm Bunlar Pasaporta Kayıtlı Telefonlarda Geçerlimi ? :allalla: Pasaporta Kayıtlı Telefonda Yazılım Güncellemesi Yapılırsa Kapanır Mı ? :allalla: Merak Ettiğim Soruları Yanıtlarsanız Sevinirim Bu Konuda Hiçbir Bilgim Yok Şimdiden Çok Teşekkür Ediyorum İlgilenen Kardeşlerime :evet:

cmlkrc

cmlkrc

Üye
pasaport kaydı yaptırıldıktan sonra hiç bir sorun olmaz kardeş jailbreak ve unlock yaparsın kullanırsın

ThePrinche

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür Ederim Dostum Peki Bu Turbosim Denilen Parçaya Gerek Varmı ? Jailbreak Ve Unlock Nasıl Yapılıyor ?

farukozer4444

farukozer4444

Üye
eğer 1000 tlye 32 gb iphone 4 gelecekse kaçırma derim :)

_Faruk

Üye
yurtdışında glen iphoneların bazılarında simlock denilen bi olay var sadece satın aldığın hatla kullanabiliyorsun pasaporta kayıt işlemi bunla alakalı deil o türkiyede kullanman için
simlock jb unlock gevey meselesine glnce eğer telefon simlock ise telefona jailbreak yapp unlock etmen gerekr bu yazlmsal olrk çözülebilir ayrıca son zamanlarda piyasaya çıkmış olan gevey de sim kart parçası gibi bişey bu sayede jailbreak fln ypmdn telefonu unlock ediyorsun 112 yi arama fln geveyle ilgili bence gerek yok yazılımsal olarak çözmek daha mantıklı bence yazılım gncellemesi yapınca kapanma meselesi de telefon simlock ise olur daha sonra jb ve unlock ypnca geri açlr sorn yşmazsn
eğer telefon factory unlock glrse hçbryle uğraşmaz rahat raht kullnrsn bnce bu fiyata hiç kaçrma al kullan keyfini çıkar herşe bi şeklde çözlür önemli olan cihazı almak

technoblue

technoblue

Üye
telefonu pasaporta kayıt ettirdikten sonra jailbreak yaptırman gerekli bu işlemde 140 lira civarında oluyor diye biliyorum. o fiyata o telefon kaçmaz eğer bi falsosu yoksa kaçırma derim. 140 lirada hiç birşey değil o telefon için gerekli işlemleri hallet rahatına bak :)

twofan

twofan

Üye
forumu biraz araştır kendinde yaparsın işlemleri detaylı anlatımları var kaçırma bence :)

cmlkrc

cmlkrc

Üye
telefonu pasaporta kayıt ettirdikten sonra jailbreak yaptırman gerekli bu işlemde 140 lira civarında oluyor diye biliyorum. o fiyata o telefon kaçmaz eğer bi falsosu yoksa kaçırma derim. 140 lirada hiç birşey değil o telefon için gerekli işlemleri hallet rahatına bak :)
ne gerek var kardeş 140 tl vermeye forumda hepsi mevcut beleş yapabilirsin herkez yardımcı olur emin ol

ThePrinche

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür Ederim Arkadaşlar Rahatlattınız Beni İlk İşim Gelince Almak Olacak :oke:

_Faruk

Üye
aynen kardeşim sen al telefonu biz hep buralardayız telefonu hiç para ödemeden kullnırsın jb ypmya fln pra odemene grek yok sen al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt