Arkadaşlar Garanti Hakkında Bilgilendirilmek İstiyorum Yardım Eder Misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Garanti Hakkında Bilgilendirilmek İstiyorum Yardım Eder Misiniz ?
kardeşimin wi-fi si bozulan toshiba marka leptobu salı günü servise gold üzerinden gönderdik neden gold üzerinden diye sorarsanız adam bana buradan gönderirseniz daha uzun sürer dedi bende iyi o zaman 20 günü geçirirsiniz de bende size yeni leptop geçiririm dedim :ehe adam güldü peki tamam dedi gönderdik şimdi garanti sorgulamaya baktım bunu gördüm :

ürünün arıza tespiti için kullanıcıdan bilgi talep edilmektedir yazmışlar ve sistemlerine Cuma günü giriş yapmış neredeyse bir hafta,ben arızayı açıkça yazdım wi-fi çalışmıyor diye daha neyi talep ediyorlar anlamadım,şimdi arızayı sormak için beni arayacaklar ya hani bende cep telefonumu kapatıp 1 hafta falan oyalamak istiyorum acaba böyle birşey yapsam nasıl olur ?

zaten makineyi değiştirmek istiyorduk zaten biraz zorunlu almıştık babamın s2'sinin camı kırılınca kaskodan gelen çekle o gün 1.050 TL'ye bu makineyi almak zorunda kaldık çünkü mağazadaki bütçemize en iyi uyan f/p leptop buydu :evet:

şimdi amacım 20 Gün süreyi aşırtıp yeni makine veya para iadesi(amacım para iadesi) yapılması kaldı bugünü saymazsak 14 gün kaldı :eller: :)

şimdi asıl merak ettiğim 20 günü geçince ne yapmam gerektiği çünkü para iadesi istiyorum gold'a kalsa kim bilir sadece gold'da geçerli çek verecek v.s v.s :evet:

Üst Alt