yardım acilllllllll

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asaskral

Üye
    Konu Sahibi
yardım acilllllllll
ya beyler ben gecenlerde oylesını 6630 aldım takır takır calısıo hafıza kartını okuyor sorunsuz ama pc ye taktıgımda okumuyor nasıl yapıcam delırdım !!! Hafıza kartı Kingston Mmc Card

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
hafıza kartında şifre varsa kaldır yoksa pc görmez

asaskral

Üye
    Konu Sahibi
şifre yok kardeş biçimlendırdım hatta hafıza kartını bugun aldım

ZaZuM

ZaZuM

Üye
telefonda normal bi şekilde biçimlendirıyorsan hafıza kartını pc de okuyan mekanizmada sıkıntı vardır

cepnetin ustasi

Üye
kart okuyucunda tektin bir sorun var.

kucuk bir tamir yontemi(alinti):

Zero
Aynı sorunla karşılaştığım için tahmini bir çözüm önerebilirim...
Sorun aslında Mekanik bir arızadan kaynaklanıyor.. HAfıza kartlarının bazı türlerinde sol kenarda bir mekanizma mevcut. Eğer böyle bir mekanizma varsa doğru konumda olduğundan emin olun.. Eğer yoksa ve yinede aynı uyarıyı veriyorsa Kart okuyuda basit bir arıza oluşmuş demektir..

"Yazma koruması" KArt yuvasının sol kenarındaki esnek bir metal uzantı yardımıyla sağlanır. Bu parça çerveye temas ettiğinde "Yazma koruması" kalkar. Etmediğinde ise korumalı olarak işlem görür..

Geçici çözüm olarak, kartı takarken mini bir kağıt falan sıkıştırarak teması sağlamak mümkün olabilir, olmuyorsa cihazı söküp biraz kurcalamanız lazım..

asaskral

Üye
    Konu Sahibi
Ya beyler bakın Sole oluor Hafıza kartını takıyorm yeşik ışık yanıor ama hic bise olmuo yanıo ama hafıza kartını okumuo

asaskral

Üye
    Konu Sahibi
BEyler bılen yokmu ya yeşil ışık yanıo ama hafıza kartı okumuyor

----------Eklendi @ 20:50:11 ---------- Yazıldı @ 19:55:34 ----------

Yaw Yaw LTFN Artk SOlein Bİse

asaskral

Üye
    Konu Sahibi
Soleye cek yokmu yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt