Yardıııımmmm!!!!!!!bluetooth

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Yardıııımmmm!!!!!!!bluetooth
:heyo:Arkadaşlar bigisayardan diğer bilgisayara bluetoth ile veri aktarımı yapılabilir mi?lütfen yardımlarınızı bekliyorum......

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Laptop mı , masaüstü mü ?...

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
laptop...

brusk56

Üye
arkdaslar cok acil yardima ihtiyacim var.yeni passat cclerde bluetooth n900 eslesmiyor.wosvagen servisi n900 yeni isletim sistemi oldugu icin calismadigini soyluyor.nasil calistirabilirim bilen varsa yardimci olursa cok sevinirim

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarı biraz karıştırdım ve göndermek istediğim dosyaya sağ tıklayıp to bluetooth tıklayıp diğer laptopa gönderebiliyorum...ancak şimdi sorunum 4,63gb olan dosyayı gönderemiyorum karşı taraf dosya aktarımını kabul ettikten sonra ekrana
sending of file failed yazısı belirip gön. iptal oluyor.:hmmmbu sorunu düzeltebilirmiyim lütfen yardım edin...şimdiden tşk.....:bigstar:

Adilx05

Adilx05

Üye
bilgisayarı biraz karıştırdım ve göndermek istediğim dosyaya sağ tıklayıp to bluetooth tıklayıp diğer laptopa gönderebiliyorum...ancak şimdi sorunum 4,63gb olan dosyayı gönderemiyorum karşı taraf dosya aktarımını kabul ettikten sonra ekrana
sending of file failed yazısı belirip gön. iptal oluyor.:hmmmbu sorunu düzeltebilirmiyim lütfen yardım edin...şimdiden tşk.....:bigstar:
Arkadaşım Failed Vermesinin Bir Sürü nedeni var hafızası yetmeyebilir...
Ama O kadar Büyük dosyaların gönderilemeyeceğini sanıyorum aranızda bluetoothun çekeceği kadar az bi mesafe varsa çekin bi lan kablosu çyle aktarın derim Ben...:oke:

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım hafızada yer var 3.91 gblık dosyayı aktarabiliyorum belli bir gb sınırı mı var yani:allalla:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Konu sahibi sorunun çözüldüğünü ifade ederek konunun kapatılmasını istemiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt