KD1907 Üye Konu Sahibi FeLonieS' Alıntı: Tavsiye için teşekkürler sildim bende. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim İyi yapmışsın.
FeLonieS' Alıntı: Tavsiye için teşekkürler sildim bende. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim İyi yapmışsın.
KD1907 Üye Konu Sahibi forcerecon' Alıntı: Avastı sadece rootlu anti-thelf için kullanıyorum başarılı yapılmış Genişletmek için tıkla ... Olabilir tabiki. Ben zaten çoğu antivirüs uygulaması başarısız demiştim hepsi değil
forcerecon' Alıntı: Avastı sadece rootlu anti-thelf için kullanıyorum başarılı yapılmış Genişletmek için tıkla ... Olabilir tabiki. Ben zaten çoğu antivirüs uygulaması başarısız demiştim hepsi değil
KD1907 Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: note2 ram yöneticisi hepsine 1000basar bence Genişletmek için tıkla ... Kendi ram yöneticisini mi diyosun?
MaxipmaN' Alıntı: note2 ram yöneticisi hepsine 1000basar bence Genişletmek için tıkla ... Kendi ram yöneticisini mi diyosun?
KD1907 Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: aynen Genişletmek için tıkla ... O zaten bütün üst düzey samsung telefonlarda var?
MaxipmaN Üye KD1907' Alıntı: O zaten bütün üst düzey samsung telefonlarda var? Genişletmek için tıkla ... yok demedim ki programlardan iyi diyorum
KD1907' Alıntı: O zaten bütün üst düzey samsung telefonlarda var? Genişletmek için tıkla ... yok demedim ki programlardan iyi diyorum
KD1907 Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: yok demedim ki programlardan iyi diyorum Genişletmek için tıkla ... Ha aynen en iyisi kendi ram yöneticisi valla
MaxipmaN' Alıntı: yok demedim ki programlardan iyi diyorum Genişletmek için tıkla ... Ha aynen en iyisi kendi ram yöneticisi valla
Xurmirac Üye Güzel bilgiler bende hiçbirini kullanmıyorum arkadaşlarımada silmesini söylüyorum ama onlar halen şarj ömrünü uzattığını düşünüyolar..
Güzel bilgiler bende hiçbirini kullanmıyorum arkadaşlarımada silmesini söylüyorum ama onlar halen şarj ömrünü uzattığını düşünüyolar..
smh60 Üye Teşekkürler RAM programı olarak Fmr Memory Cleaner kullanıyorum sadece bunun faydası az olsada var
KD1907 Üye Konu Sahibi smh60' Alıntı: Teşekkürler RAM programı olarak Fmr Memory Cleaner kullanıyorum sadece bunun faydası az olsada var Genişletmek için tıkla ... Olabilir ama bence en iyisi hiç kullanmamak...
smh60' Alıntı: Teşekkürler RAM programı olarak Fmr Memory Cleaner kullanıyorum sadece bunun faydası az olsada var Genişletmek için tıkla ... Olabilir ama bence en iyisi hiç kullanmamak...
KD1907 Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: yav yükleyin grenifyi rootsuzda calisiyor kullanin Genişletmek için tıkla ... Dediğim gibi ben her antivirüs çalışmıyor demedim çoğu antivirüs çalışmıyor dedim.
AnıL-D' Alıntı: yav yükleyin grenifyi rootsuzda calisiyor kullanin Genişletmek için tıkla ... Dediğim gibi ben her antivirüs çalışmıyor demedim çoğu antivirüs çalışmıyor dedim.
gkcll Üye KD1907' Alıntı: Bilemiyorum valla ben hepsi için konuşmadım zaten birçok antivirüs demitşim Genişletmek için tıkla ... Dr web anti virüs çok işe yarayan ve virüsleri bulan silen bir uygulama en iyisi
KD1907' Alıntı: Bilemiyorum valla ben hepsi için konuşmadım zaten birçok antivirüs demitşim Genişletmek için tıkla ... Dr web anti virüs çok işe yarayan ve virüsleri bulan silen bir uygulama en iyisi
KD1907 Üye Konu Sahibi gkcll' Alıntı: Dr web anti virüs çok işe yarayan ve virüsleri bulan silen bir uygulama en iyisi Genişletmek için tıkla ... Hayir bizzat denedim hicbi faydasi yok.
gkcll' Alıntı: Dr web anti virüs çok işe yarayan ve virüsleri bulan silen bir uygulama en iyisi Genişletmek için tıkla ... Hayir bizzat denedim hicbi faydasi yok.
gkcll Üye KD1907' Alıntı: Hayir bizzat denedim hicbi faydasi yok. Genişletmek için tıkla ... Tam sürümü dene de gör onun sayesinde telefona zararlı bi yazılım giremiyor uygulamaları yüklerken taraması bi olay zaten
KD1907' Alıntı: Hayir bizzat denedim hicbi faydasi yok. Genişletmek için tıkla ... Tam sürümü dene de gör onun sayesinde telefona zararlı bi yazılım giremiyor uygulamaları yüklerken taraması bi olay zaten
KD1907 Üye Konu Sahibi gkcll' Alıntı: Tam sürümü dene de gör onun sayesinde telefona zararlı bi yazılım giremiyor uygulamaları yüklerken taraması bi olay zaten Genişletmek için tıkla ... Zaten tam surumu denedim. Neyse kardesim ben size kesinlikle yuklemeyin demiyorum zaten sadece bi oneriydi benimkisi. Dediklerimi ister yaparsin ister yapmazsin senin elinde.
gkcll' Alıntı: Tam sürümü dene de gör onun sayesinde telefona zararlı bi yazılım giremiyor uygulamaları yüklerken taraması bi olay zaten Genişletmek için tıkla ... Zaten tam surumu denedim. Neyse kardesim ben size kesinlikle yuklemeyin demiyorum zaten sadece bi oneriydi benimkisi. Dediklerimi ister yaparsin ister yapmazsin senin elinde.