Yaptıklarım - Yapacaklarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yaptıklarım - Yapacaklarım
Bazı arkadaşlar benim bu forumda gereksiz olduğumu düşünebilir. Geleli 2 ay oldu ama hepinizle tanışamadık hâlâ arkadaşlar.

Ben MaxiCep'de GSM Operatörleri Yöneticisiyim. piri.reis ile beraber bu görevimizi layıkıyla yapmaya gayret ediyoruz.

GSM Operatörleri ve Telekom

Peki ben neler yaptım şimdiye kadar?

* Forum düzen ve tertibini sağladım. Geldiğimde üst konular görüntü kirliliği oluşturuyordu ve bunların düzenlenmesini sağladım.

* MaxiCep SMS Kampanya Grubunu oluşturdum. Amaç Turkcell-Vodafone ve Avea tarafından yapılacak tüm Kampanyaları Üyelerin verdikleri telefon Numaralarına SMS ile bildirim yapmak olup şuan kayıtlı 18 kişi bulunmaktadır.

* TonlaKazan aranma ve Kontör Kazandırma sistemini kurduk. Bu sayede sisteme numarasını kaydettiren TonlaKazan'a üye Turkcell abonelerini her gün 3'er defa arayarak ( son dönemde 2 ye düşürdük ) aylık 90 kontör Turkcell içi kontör kazanmalarını amaçladık. Aranmalar 2 hat üzerinden yapılmakta olup bir hattımda 750 Turkcell şebeke içi, diğer hattımda ise 800 Turkcell şebeke içi kontörüm bulunmaktadır.Bu kontörler Hediye olarak hatlarıma yüklenmiştir.

* MSN Chat Grubunu oluşturduk. Bu sayede üyelerimiz MSN üzerinden birbirleri ile sohbet etme imkanına kavuşmuş oldu.

* Anlık Kampanyalar düzenleyerek üyelerimize hediyeler kazandırdık. Bu hediyeler maddiyata dayanmaktaydı.

Yukarıda söylediklerimiz yaptıklarımızdı.

Yapmayı düşündüklerim:

GSM Operatörleri rayına girmiş bulunmakta. İstediğim düzeye gelmesine çok az zaman kaldı.

Sadece GSM Operatörlerine bakarım demek benim anlayışıma ters düşer. Bu yüzden de MaxiCep için en hızlı üyeyi nasıl kazanırız diye düşünmeye başladım. Bunun yolunun da Konu Dışı bölümünden geçtiğini planladım ve Konu DIşı üzerine düşüncelerimi yoğunlaştırdım. Karşı çıkan da olsa yolumuzda ve amacımızda hiç durmadan ilerlemeyi hedefliyoruz.

Çünkü; Her Şey MaxiCep için!

Saygılarımla...
TkSharMeLy
GSM Operatörleri Yöneticisi

piri.reis

piri.reis

Üye
teşekkürler dostum.

Ozan

Ozan

Admin
Sonra ufak bir yorumda bulunacağım ama tüm çalışmaların adına teşekkür etmek bir borç ..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Ben senden memnun değilim Mahmut,

Senin yaptıkların ve yapacakların bu kadar ile kalmamalı. Fazlasını bekliyorum.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
Site adına yaptıkların gerçek bir teşekkürü bize borç kılmış gerçektende, böyle bir çabayla bunları gerçekleştirmen gelecekte yapacaklarının teminatını vermiş zaten...Yaptığın başarılı katkıların devamı dileği ile...Teşekkürler.

Salihyet

Salihyet

Üye
Sadece GSM Operatörlerine bakarım demek benim anlayışıma ters düşer. Bu yüzden de MaxiCep için en hızlı üyeyi nasıl kazanırız diye düşünmeye başladım. Bunun yolunun da Konu Dışı bölümünden geçtiğini planladım ve Konu DIşı üzerine düşüncelerimi yoğunlaştırdım. Karşı çıkan da olsa yolumuzda ve amacımızda hiç durmadan ilerlemeyi hedefliyoruz.

Yaptığın herşey için teşekkürler, yapacakların için de öyle fakat kendi görüşünüzün yanı sıra karşınızda ki insanın ne dediğini iyi analiz etmeniz gerekmektedir, sizinle aynı fikri savunan bir kişiye bile fikri savunmuyor diyebildiniz ki bu olayın hararetinden olabilir başka bir sebeple olabilir ,malum konuya adminliğimin alınmasının istemine kadar gittiği için asla cevap yazmayacağım burdan hazır konu açılmışken ilerisi için de söylüyorum, ahmete de sorabilirsiniz konuştuklarımızı , yaptığımız tüm istanbul buluşmalarında konuştuklarımızı.. Hedefler güzel, olumlu ve yapıcı fakat bu taşlar yerlerine otururken , herşey yolunda iken, o taşları oluşturan kişileri ezip geçmeyin, ben bu siteye gönül veren kişiyim, çok sevdiğim bir sitede herkese karşı saygım sevgim sonsuz, ama yeter ki konuşup anlaşacağımız noktalarda buluşalım, msn'im çalışmadığım günlerde bütün öğleden sonrası açık.. Saygılarımla , iyi forumlar..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Forumun naçizane bir üyesi olarak,
teşekkür ederim sana
TkSharMeLy :oke:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tüm arkadaşlarıma yorumlarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Hep beraber daha güzel bir MaxiCep'e ulaşacağımıza eminim :) Her şey için teşekkür ederim arkadaşlar :)

Nazy

Nazy

Üye
Ne kadar teşekkür etsek az:)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
yürü... kim tutar seni mahmut...

:)

Ozan

Ozan

Admin
Mahmut nasıl gidiyor Gsm operatörleri bölümü işleyişi ?
Memnuniyet nasıl ?
Üyelerin ilgisi ?

piri.reis de aynı sekilde neler yapıyor nasıl gidiyor yani kısaca bir durum bilgisi alalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt