Yaptiginiz cok ayip ..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrekocorj

Emrekocorj

Üye
    Konu Sahibi
Yaptiginiz cok ayip ..!
'Nur' yaptigin sey cok ayip o konuda hicbir eksik yoktu konumu niye cop kutusuna tasiyorsun ben herseyi kendim yazdim o oyuna iLgi cekmek istedim neden siLindigi iLe biLgi vermissin ben program buLup resimLeri cektim hatta ve hatta konunun biraz aLtinada "FotografLar ekLenecektir" yazmistim *Suana kadar bi kusurum oLmadi oLduysada 0zur diLiyorum herkezden* ! AnLayisiniz için tesekurLer... İyi forumLar...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Fotoğraf ekleneceğini belirtmişsiniz ancak onaylanacak konularda bazı kriterler aranır. Fotoğraf olmayan konular onaylanmıyor bu sebepten fotoğrafları da eklediğiniz yeni bir konu açabilirsiniz.

Emrekocorj

Emrekocorj

Üye
    Konu Sahibi
Size ornek bir konu gosterebiLirim 1 saniye...

- - - Eklendi - - -

www.maxicep.com/symbian-s60v3-oyunlari/fifa-2013-s60v3-693306.html#post5248372 bu konuya bir bakarmisiniz Lutfen ekLenecegini beLirtim konu onayLanmayip bu konunun onayLanmasi kisacasi sinirimi bozdu kusura bakmayin... iyi forumLar...

- - - Eklendi - - -

Konu cozuLdukten sonra bu konuyu siLebiLirmisiniz veya kiLitLeyebiLirmisiniz suan dusundumde bi garip oLdum :) Kotu bi amacim yok Lutfen oyLe aLgiLamayin.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Resim olmayan konular onaylanmaz yada moderatörün tercihine bağlı olarak size resim yüklemeniz için ek süre tanıyabilir. Vermiş olduğunuz linkteki konu için bölüm moderatörleriyle iletişime geçtim. Resim yüklenmiş ancak sonradan silinmiş olabilir. Yada hata yapılmış olabilir. Sizler de bu tür resimsiz konuları şikayet ederek bizlere yardımcı olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Dede
haltie

haltie

Üye
Ayıp falan demişsin arkadaşimda yöneticiler herkesten daha çok ister konu açılmasını biraz kendimizde hata arayalım sonra insanları suçlayalım ve hata olabilir herkes hata yapabilir insanlara yargısız insaf yapmaya gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Tuba
KayraBey

KayraBey

Üye
Bir anlik sinir ve sonuçları... Moderatör olmadan önce bir mesaj geldi. Ozan açtığım konulardan bir tanesini çöpe tasimisti. Hicbir art niyet düşünmedim.pm attım sebep sordum oda cevabını verdi. Gerekirse hepsini sil hiç sorun değil dedim. Bu şekilde konu açmayı ve sitem etmeyi hiç düşünmedim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...