Quantal Quetzal
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim düşünce çok güzel tebrik ediyorum inşallah hedefine ulaşırsın başarılı olursun. Ben hem sorularına cevap vereyim hem öneride bulunayım. Öncelikle bu olay tutar fakat oldukça fazla kişiye ulaştırman, sıkmaman ve ciddi olman gerekir. Yayın için youtube yeterli olacaktır kanaatindeyim ben. Sadece ses olacaksa hiç girme derim. En kötü güzel bir telefon kamerasını sabitleyip öyle kayıt alabilirsin diye düşünüyorum. Yalnız 1 saat çok fazla gibi bunu indirmen gerekecektir. Video sonuna o konu ile ilgili kısa sokak soruları gibi bişey olabilir mesela. Yalnız bu sokak videosu tarzında olan görüntüyü hem ekle hem ayrı yayınla. Bu şekilde güzel olacağını düşünüyorum. Tekrar başarılar kardeşim.
Ben teşekkür ederim mikrofonu tek başına girişe bağlayamazsın kardeşim. Sokak sorularını klasik tarzda yap demedim kiUğraşıp da yazdığın için teşekkür ederim kardeşim. Mikrofonu telefona bağlamak sorun olmasa hiç durmazdımbugün çıkıp gezeceğim bende Lumia var dolayısıyla kamera iyi eğer Jack girişinden alabilecek mikrofon bulursam dadından yenmez sokak soruları çok klasik olur kardeş bir tek orada hemfikir değiliz...
yazdığın konularda bilgi sahibi isen kısa sürede tutmasada bir ilerleme kaydedersin, eski ve yeni olayları iyi biliyorsan bunu zaten kullanıcı alır ve ilerlemen için kitle oluşmaya başlar
1 saatten sıkılır insanlar, şahsen ben sıkılırım mesala. Bence konuları ciddi yapabilirsin ama birde olaya bazı yerlerde yani uygun bölümlerde mizah ile süslersen çok daha izlenebilir olur her türlü kitleye ulaşabilir. Birde sonlarında anket yaparsan ya da daha iyi düşünceleriz falan filan yaparsan kitle seni sever. Birde yorumlara falan cevap vermeye çalış. Hadi inşallah başarılı olursun
Bencede en iyi kitleye ulaşacağın yer YouTube dur. Fakat 1 saat gibi bi süre bastan sıkabilir. Belli bi kitleye ulaşıp sevildikten sonra istediğin kadar uzatabilirsin bu süreyi. Eğlenceli halede getirmeye çalış, ana haber bülteni gibi olmasın bence.
Ben teşekkür ederim mikrofonu tek başına girişe bağlayamazsın kardeşim. Sokak sorularını klasik tarzda yap demedim kiakıllı birisin değiştir geliştir
Öğrenciyim ben kardeş.
uzun süredir takipteyim derken kaç sene ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?