yanlışlıkla tcell ile bilgisayardan inernete bağlandım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Larock

Larock

Üye
    Konu Sahibi
yanlışlıkla tcell ile bilgisayardan inernete bağlandım
ben vodafon hattıma internet paketi almıştım. her zaman internete girmeden önce telefondan turkcell hattı çıkarıp, vodafonu takıyoardum. ama bu akşam işten geldikten sonra bi internete gireyim dedim ve yanlışlıkla turkcellden girmişim. yeni kontor de yuklediğim için 160 kontorumun hepsi birden gitti. şimdi kontorleri geri istesem olur mu acaba.
tcelden hiç bu kadar nefret etmemiştim şu anda....

Da®kness

Da®kness

Üye
Bir sonuç alabilecegini zannetmem...

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Haksız bir kontor düşümü yokki sonuç alamazsın...

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Aynı şey benim başıma da geldi ama farklı şekilde...3 4 ay önce kullanıyordum..mesaj geldi internet paketinizi şu zamana kadar kullanabilirsiniz diye..bende hemen girdim net e mb bitirmek için video oyun indirdim bi çıktım -10 Küsür falan olmuştu...wede bende yeni yüklemiştim..120 Ye yakın gitmişti..m.hzmetlerini aradım..yalandan sistemde hata war.daha sonra tekrar arayın dyordu görewli 5 10 KERE aradım hep aynı mesele..geçtim mutfaga bi bardak su içtim :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sonucta kullanmışın yapacak bişey yok

7610ncu

7610ncu

Üye
her zaman böyle durumlara karsın telden bi baglanın bi site acın bakalım mb den düsecekmi baktı sizin paketten düştü oturun pc ye baslayın ucmaya :d

hiker_lover

hiker_lover

Üye
ewet walla haksız bi kontör düşümü yookki hattan haklarıyla düşürmüşler hattından yani yapabileceğin fazla bişi yokk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt