Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanlışlık var galiba...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nosferattu
Üye
Konu Sahibi
Yanlışlık var galiba...
arkadaşlar benim telin sürümü 024.001 telim n8 sürüm 022.014 mü olmalı yoksa hangisi olmalı telimde bu ikisinin farkı ne hangisi olmalı telimde yanlışlıkmı var
v24 türkiyeye orjinal gönderilen versiyondur. v22 değil
nosferattu
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar benim n8 telde 024.001 yüklü ama nokianın sitesinde n8 için en son sürüm 022.014 yazıyor ne yapmalıyım ben şimdi kvk yamı gideyim yoksa pc üzerinden tekrar bi güncelleme yapılıyomu sürümü 022.014 yapabilirmiyim fark nedir
güzel bir cvp verecek olan varmı tam anlamadım ben
engin_erg
Üye
kvk ya yada her hangi bir yere gitmene gerek yok, evet Nokia sitesinde v22 görünüyor fakat orjinal tükçe anna versiyonu türkiye için kodlanmış telefonlar v24 kullanıyor güncellemeleri v24'tür eminim ki Nokia TR web sitesi bile bunun farkında değildir.059d576 benim tel kodu ve anna yazılımı v24 kullanıyorum güncellemelerde v24 görünüyor 22 değil
nosferattu
Üye
Konu Sahibi
doğru yani değilmi kardeş
chakal58
Üye
Navifirm+'tan da bakabilirsin, son sürüm 24.001'dir. Nokia'nın sitesinde yazılan güncelleştirilmemiş bir bilgi...
KVK'ya da gitseniz, kendiniz Ovi Suite'den de güncelleseniz farketmez; çünkü en son sürüm yazılım telefonunuzda yüklüdür.