Yanlış yazılım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volkangani

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış yazılım
Rm-684 v30.0.002 5250 kullanıcısıyım.. telefonuma encam adlı bir program yükledim ve kameram açılmıyor çıldırmak üzereyim lütfen yardımcı olun..!!

----------Eklendi @ 21:15:27 ---------- Yazıldı @ 21:12:30 ----------

Geri nasıl düzeltebilirim.. orjinal ayarlarına dön yaptım olmadı.. nokia ovi suite den yazılımı yenıden yükledim yine olmadı.. ne yapabilirim programı calısrınca oldu herşey.. :S:S

Symbianist

Symbianist

Üye
format attın mı

volkangani

Üye
    Konu Sahibi
orjinal ayarlara dön dedim..nokia ovi suite'de yazılım güncelleme kısmından yeniden yükle dedim..v30.0.002 yazılımı yüklendi..format nasıl atılıyor??

Symbianist

Symbianist

Üye
format gerek ama ben tuşlu telefonlara göre format atmayı biliyorum. 5800 için olan senin telefona da uyar mı acaba?

----------Eklendi @ 21:49:49 ---------- Yazıldı @ 21:48:33 ----------

5800 için şöyle demişler bir yerde:

Telefon kapalı iken ;

Kırmızı tuş+ yeşil tuş+ kamera tuşu + açma kapama tuşu. El sıkışma gelene kadar bas...

Telefon sim kartını ve hafıza kartını çıkarıp yap.

volkangani

Üye
    Konu Sahibi
olumsuz sonuc..S.s:s format atıldı ama düzelmedi.s

Symbianist

Symbianist

Üye
o zaman bir de yazılım güncelleyip denemen gerek. onunla da düzelmezse teknik arıza var demektir. tamirci yolu görünür.

volkangani

Üye
    Konu Sahibi
ewet onu ilk zaman denedim.. yarın garantiye vericem..bianda olması kafamı karıstırdı.s.s

xxdama

xxdama

Üye
yukledigin programi kaldIrmayI dene.
kaldIRDIKTAN SONRA TELi kapat. bataryayI cIKARIP YENiden tak ve teli ac bakalIM/ KAMERA ACILCAKMI. EGER PROGRAMI KALDIRAMASSAN / O PROGRAMIN TUM DOSYALARINI Silmeyi dene:)
insallah olumlu sonuc alIRSINN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt