Yanlış tarife

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Grdly

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış tarife
Merhabalar
Ben faturasız hat tarifesinden faturalı hat tarifesi olan (her yöne midi) yani 20 lira olan kampanyaya geçtim.İlk fatura 25 lira geldi.Pek önemsemedim vergisidir diye.Fakat 2. fatura 75 lira gelince baktım ki vodafone bayiindeki yetkili şahsiyet o kadar söylememe rağmem beni yanlış kampanyaya kayıt yapmış.Bu durumda ne yapmam gerekiyor.Herhangi bir itiraz hakkım doğuyor mu?
Yardımcı olursanız sevinirim

rapman

rapman

Üye
derdinizi ancak mahkemede anlatabilirsiniz.

anil_sz

anil_sz

Üye
Merhabalar
Ben faturasız hat tarifesinden faturalı hat tarifesi olan (her yöne midi) yani 20 lira olan kampanyaya geçtim.İlk fatura 25 lira geldi.Pek önemsemedim vergisidir diye.Fakat 2. fatura 75 lira gelince baktım ki vodafone bayiindeki yetkili şahsiyet o kadar söylememe rağmem beni yanlış kampanyaya kayıt yapmış.Bu durumda ne yapmam gerekiyor.Herhangi bir itiraz hakkım doğuyor mu?
Yardımcı olursanız sevinirim

Vodafone Shop veya Müşteri Hizmetlerinden konuyla ilgili kayıt açtırabilirsiniz size hatayı yapan bayi adını soracaktır sizde verdiğiniz taktirde hatayı yapan shopa uyarı mesajı gelicektir Abonenin maduriyetinin giderilmesiyle ilgili onlarda size konuyla ilgili dönüş yapıcaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...