Ben normal desen kullanıyorum direk açılıyor+CM Security den sorunu çözüyorum.Desen şifresinde yanlış yapınca ön kameradan foto çeken uygulama biliyor musunuz? Cm locker var ama onda ilkönce kaydırıp sonra deseni çözmek gerekiyor. Ben direk desen istiyorum
Ben normal desen kullanıyorum direk açılıyor+CM Security den sorunu çözüyorum.
tam bilmiyorum detaylı anlatım yapabilir misiniz?Tasker programı + screen record programıyla olur video hata ses kaydı bile yapabilirsin
Normal olarak desen kilidi girin.CM Security programının kendi özelliğinde var zaten yanlış desen kilidi girilince resmini çek diye onu yapıyorum.Direk çekiyor.tam bilmiyorum detaylı anlatım yapabilir misiniz?
İsmi yeterli ben detaylı arama yaparımProgramın isminide buldum ama anlatımı biraz karışık

Teşekkür ederim bakacağım şimdi uygun olanı seçeceğimNormal olarak desen kilidi girin.CM Security programının kendi özelliğinde var zaten yanlış desen kilidi girilince resmini çek diye onu yapıyorum.Direk çekiyor.
Olmadıo programda o ayar yokNormal olarak desen kilidi girin.CM Security programının kendi özelliğinde var zaten yanlış desen kilidi girilince resmini çek diye onu yapıyorum.Direk çekiyor.
Olur çok güzel olur beklemedeyim o zaman benProgramın ismi smr pro bunu taskerle kullanman lazım program tek başına sadece gizli resim çekwbilir video kaydedebilir bunu taskerle kullanırsan 3 deneme veya 5 denwmede hatalı şifrw falan girersen gizlice fotoğrafını çeker
İstersen yarın veya bir sonraki gün videoya çekip atabilirim nasıl yapacağını yarın sınavım olduğu için atamaıyorum şimdi

Olur çok güzel olur beklemedeyim o zaman ben

İncelik yokki olmaz bendenİnsan "başarılar" falan der.![]()
ben indirdim yoktu o özelliklerBak buda cm security sistem ozcekimi ne tıkla şuan denedim yine çalışıyor