Yanlış şifreye resim çeken progran

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış şifreye resim çeken progran
Desen şifresinde yanlış yapınca ön kameradan foto çeken uygulama biliyor musunuz? Cm locker var ama onda ilkönce kaydırıp sonra deseni çözmek gerekiyor. Ben direk desen istiyorum

Karavelaa

Üye
Desen şifresinde yanlış yapınca ön kameradan foto çeken uygulama biliyor musunuz? Cm locker var ama onda ilkönce kaydırıp sonra deseni çözmek gerekiyor. Ben direk desen istiyorum
Ben normal desen kullanıyorum direk açılıyor+CM Security den sorunu çözüyorum.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Metin137

Metin137

Üye
Tasker programı + screen record programıyla olur video hata ses kaydı bile yapabilirsin

• Beğen
Metin137

Metin137

Üye
İkinci söylediğim programın ismini hatırlarsam anlatıcam da formattan sonra silindi dur bi bakim

• Beğen

Karavelaa

Üye
tam bilmiyorum detaylı anlatım yapabilir misiniz?
Normal olarak desen kilidi girin.CM Security programının kendi özelliğinde var zaten yanlış desen kilidi girilince resmini çek diye onu yapıyorum.Direk çekiyor.

• Beğen
Metin137

Metin137

Üye
Programın isminide buldum ama anlatımı biraz karışık

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Normal olarak desen kilidi girin.CM Security programının kendi özelliğinde var zaten yanlış desen kilidi girilince resmini çek diye onu yapıyorum.Direk çekiyor.
Teşekkür ederim bakacağım şimdi uygun olanı seçeceğim

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Olmadıo programda o ayar yok

Metin137

Metin137

Üye
Programın ismi smr pro bunu taskerle kullanman lazım program tek başına sadece gizli resim çekwbilir video kaydedebilir bunu taskerle kullanırsan 3 deneme veya 5 denwmede hatalı şifrw falan girersen gizlice fotoğrafını çeker
İstersen yarın veya bir sonraki gün videoya çekip atabilirim nasıl yapacağını yarın sınavım olduğu için atamaıyorum şimdi

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Programın ismi smr pro bunu taskerle kullanman lazım program tek başına sadece gizli resim çekwbilir video kaydedebilir bunu taskerle kullanırsan 3 deneme veya 5 denwmede hatalı şifrw falan girersen gizlice fotoğrafını çeker
İstersen yarın veya bir sonraki gün videoya çekip atabilirim nasıl yapacağını yarın sınavım olduğu için atamaıyorum şimdi
Olur çok güzel olur beklemedeyim o zaman ben :)

Aynen başarılar dilerim. Bende de bu sorun var incelik bilmem pek :(

Son düzenleme:

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Smart app protector

• Beğen
Metin137

Metin137

Üye
Yalnız şimdi fark ettim sadece pin şeklinde kilit ekranında çalışıyor

• Beğen

Karavelaa

Üye
Ozaman ESED Antivitirüs programını dene onu kullanıyordum onda var.

• Beğen

Karavelaa

Üye
Bak buda cm security sistem ozcekimi ne tıkla şuan denedim yine çalışıyor

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
İsmail konuna 1 yıldız verdim, üstte görünsün diye. :D

• Beğen