Yandex Trafik Yoğunluğu Haritasına Bursa’da Eklendi

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yandex Trafik Yoğunluğu Haritasına Bursa’da Eklendi
Günlük hayatta seyahatte zaman kazanılması için tasarlanan Yandex Trafik’te, artık Bursa şehri de yer alıyor.

YandexTrafik olarak büyük şehirlerin anlık bilgilerininin paylaşıldığı platforma Türkiye’nin güzide şehirlerinden Bursa’da eklendi.

Yandex, İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra da bir büyük şehrimiz daha olan Bursa‘nın da trafik yoğunluğunu göstermeye başladı. Şehirlerdeki trafik yoğunluğunu anlık bilgilerle bilgilendirme sağlayan sistem açık, kapalı ve alternatif yolların durumları paylaşılıyor.

Bursa’daki trafik durumunu Yandex ana sayfası, Yandex. Haritalar ve Yandex.Navigasyonüzerinden, 2 dakikada bir güncellenen verilerle, 0 ile 10 arasında değişen değerler şeklinde görebilmek artık mümkün.



Bursa’nın Yandex Trafik yoğunluğunun bilgilerinin paylaşılmasıyla da ilginç istatiskler ortaya çıkmaya başlamış görünüyor. Bursa’da trafik sıkışıklığı saat 06:00’dan itibaren artmaya başlayarak saat 08:00–08:50’ye doğru 5 puanlık en yoğun seviyeye ulaşıyor. Hafta içi akşam saatlerinde ise Bursa’da trafiğin sabaha göre daha yoğun olduğu gözleniyor. 18:10 ile 19:40 saatleri arasında trafik yoğunluğu 7 puan seviyesine ulaşıyor.
 

Benzer Konular

Cevap
1
Görüntüleme
4K


Üst Alt