bu yandex in nod 32 ile bir bağtısı var mı acaba çok merak ediyorum çünkü yıllarca nod 32 kullanıcısıyım yandex in arama sırasında engellediği tüm siteleri nod 32 de engelliyor
dostum RUS = VİRÜS demek tabi güvenliklidir falan ama ben beğenmedim + işin içinde türkler var FAİLED bence google Kİng ... Forever google. + ne aradığını ve nasıl arayacağını iyi bilirsen google çok sağlıklı sonuclar veriyor...
Taban olarak google apayrı.yandex yani yan sanayi der gbi.google ile arama yapıp istedgni bulamayanları anlamıyorum.o hava durumu sekmesini google da koysa ne olur biliyor musunuz ? Google dan ekmek yiyen bu tarz siteler bi kenara atılır.ben şahsi olarak google hayranıyım ve takipcisi olarak çok olanda imzası oldugunu biliyorum.yan ürünlere.alternatif siteleri pek tercih etmiyorum.
Taban olarak google apayrı.yandex yani yan sanayi der gbi.google ile arama yapıp istedgni bulamayanları anlamıyorum.o hava durumu sekmesini google da koysa ne olur biliyor musunuz ? Google dan ekmek yiyen bu tarz siteler bi kenara atılır.ben şahsi olarak google hayranıyım ve takipcisi olarak çok olanda imzası oldugunu biliyorum.yan ürünlere.alternatif siteleri pek tercih etmiyorum.