Anlamadım VaLLA saçmaa...!
iremm Üye leiche' Alıntı: arkadaşlar ! ! ! konu saçma gereksiz vs olabilir! ancak bu bölüm zaten gereksiz ve deneme bölmü. arkadaşımız zaten 16 yaşında kırıcı olmaya ne gerek war? kim bu bölümde sacma sapan konular acmadıki? moral bozmak moda oldu bence Genişletmek için tıkla ... yusufucan' Alıntı: Anlamadım VaLLA saçmaa...! Genişletmek için tıkla ... o ne diyo-- o ne diyo
leiche' Alıntı: arkadaşlar ! ! ! konu saçma gereksiz vs olabilir! ancak bu bölüm zaten gereksiz ve deneme bölmü. arkadaşımız zaten 16 yaşında kırıcı olmaya ne gerek war? kim bu bölümde sacma sapan konular acmadıki? moral bozmak moda oldu bence Genişletmek için tıkla ... yusufucan' Alıntı: Anlamadım VaLLA saçmaa...! Genişletmek için tıkla ... o ne diyo-- o ne diyo
xkadir61 Üye '_ergin_'' Alıntı: çok saolun arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... sana yazdığım cevaplar için kusura bakma, konunun gereksiz mesajlar bölümünde olduğunu şimdi fark ettim. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
'_ergin_'' Alıntı: çok saolun arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... sana yazdığım cevaplar için kusura bakma, konunun gereksiz mesajlar bölümünde olduğunu şimdi fark ettim. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Salihyet Üye Gereksiz veya değil.. ama artık adı konulamaz bi üne kavuştun tebrik ederim bu arada üstüne gitmeyelim, herkes sıkılıo biliorm
Gereksiz veya değil.. ama artık adı konulamaz bi üne kavuştun tebrik ederim bu arada üstüne gitmeyelim, herkes sıkılıo biliorm