Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Nokia 6220 Classic'te denedim. Sessiz modda çalışıyor. 6220 classic'te bu programdan önce sessiz modda kamera sesi çıkıyordu. Zaten sessiz modda kamera sesi çıkmıyor diyenler kendi telefon modelleri ile karıştırmasın.
6220 c de çalıştı süper . Benim kamera foto. Çektikten sonra (beklenmedik bir hata oluştu cihazınızı kapatıp tekrar deneyiniz) diyor bu programla alakası yok yardımcı olur musunuz
hard format nasıl atılır pek anlamam da *7370# bunu mu demek istedin bunu yapıyorum güvenlik kodu istiyor onu da unuttum kod kırma ile bilgin varsa yardımcı olabilirsin
benim telefonum da c5-00.kamera sesi kapanmıyor. sessiz modda da genel modda da aynı. bu programı yükledim bi arkadaşta olduğu gibi hata verdi. güvenli olmadığı için yüklenemez şeklinde. ne yapmam lazım ya.telefonu sıfır aldım ama baya oldu hala nasıl kapatacağımı bulamadım..acaba bundan başka bir program yok mudur?
e71 kullanıyorum ama tel tarihini geriye alıp yüklemeye calıştım '' güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korulmalı uygulama yüklenemez ' hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim
e71 kullanıyorum ama tel tarihini geriye alıp yüklemeye calıştım '' güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korulmalı uygulama yüklenemez ' hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim