Yalan Söylemenin Zevkli Yanları Var Mıdır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Yalan Söylemenin Zevkli Yanları Var Mıdır ?

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Naptık Bea :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Sus yalancı seni... ellaam.
Ata ben bu üyeden davacıyım :ehe

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Ata Bende Bu Askerden :(

chakır66

chakır66

Üye
olmazmı hele karne günü

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yalanı sevmeyen biri yok mu yaa ...

huri$

huri$

Üye
yalan soylemediim desem yalan olur soyledim birkaç defa ama cok pi$man oldum çunku ben yalan soylemeyi pek beceremi$im galiba her seferinde mum yatsiya kadar yandi gercek ortaya cikti
ama varya yalan soyledigin ortaya çikinca gercekten daha kotu oluyo insan daha çok utaniyo delik bulamiyosun ki o vakit icine giresin onun icin allah kimseyi yalan soylemek zorunda birakmasin
zevkli yanini hec gormedim
bazen e$im misafir gelecek aksama arkada$im telefon etti der beni sirf tela$a vermek icin bende pur tela$ hemen ba$larim hazirliklara evdekilere bagirmaya cabuk $unu yapalim bunu yapalim diyee ozaman yalaaan der deluuu bundan ne zevk alir bilmem demekki bazen zevk alanlar oluyo

aLone

aLone

Üye
yalanı öyle bi tasarlıcaksın ki yakalanmıcaksın:ehe

huri$

huri$

Üye
yalanı öyle bi tasarlıcaksın ki yakalanmıcaksın:ehe
off omer kime ne yalan soyliyceksin allah a$kina ba$ta o yalani kendine soylemi$ kendini kandirmi$ oluyosun onun için bence basatan dobra dogru olmakta fayda var
biz kucukken annemle amcamin hanimi ak$am gezmesine giderlerken bizede doktora gidiyoz biz diye hep yalan soylerlermi$ bizde yutardik bu yalani uzulurduk annemle yengem hasta olmu$lar diye 4 cocuk amcamin 4 te biz 8 cocuk onlar gelene kadar uyur kalirdik tv nin karsisinda
bi kere bende benim cocuklara ayni yalani soyledimde yutmadilar e$$ek sipalari gece doktormu olur dediler

Cynical

Cynical

Üye
Yalanı söylerken alınan zevk, o yalanı saklamaya çalışırken yada yalan ortaya çıktığındaki mahcubiyetten dolayı duyulan ızdırapla kıyaslanamaz bile...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hiç bir zaman zevkli olmadı, hele ki ortaya çıkınca.

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Yalanın Ortayaa Çıkıncaa Nasıl Zevkli Olmasını Beklıyorsun :ehe
İnsan Fenaa Mahcup Oluyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt