Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yalan Söylemenin Zevkli Yanları Var Mıdır ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Yok melek sanmam
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Niyee Bea Yapar Ooo
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Yapmaz yaw niye öyle diyorsun
tksharmely
Emekli Yönetici
Yalan söylemek güzel bir şey yaa Hele ben askerim şuan bana her şey mübah
Bazen öyle yalanlar söylerdim ki kendi söylediğim yalana hayret ederdim O kadar iyi sallarım yani arkadaşlar
Ata senin halini inan düşünemiyorum.
Avukatlık Bölümü
İlk ders
Konu: Nasıl Yalan Söylenir
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Yaa Ben Bılıyorum Mahmut Var Yaa Bu Mahmutt Yalancının Önde Gidenii Ohoooo Neler Oluyo Bılmıyosunuzz Sizzz Kendısını Bılırım Şahsen Banaa Bilee Yalan Şöylemiş Utanmazz
tksharmely
Emekli Yönetici
İftiraya maruz kalıyorum sayın seyirciler. Bu üye herkese yalan söyleyen birisidir
Benim için karalama kampanyası yapmaktadır. Ben namusumla geçinen hayatında yalan nedir bilmeyen bir vatandaşım. Hakkımı yiyenlere her zaman karşıyım.
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Ellaaam Bu Şahıss Banaa Ne Diyor İnanmayın Sakın Beni Biliyorsunuz İlk Günkü Gibiyim Amaa Mahmutt İçler Acısı Bi Durum İle Karşılaştık Askerden Sonra Bunalıma Girmiş Asıl Kendi İftira Atıyoo Amanın Bİlincii Pert Olmuş Elllaamm Yaaa
tksharmely
Emekli Yönetici
Bu şahıs bana hakeret etmektedir bu forumun avukatı yok mu davacı olmak istiyorum
Yalan söylediği de her halinden belli arkadaşlar bakın Siz beni biliyorsunuz anlatmama gerek yok sanırım
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Bak Bak Bakk Banaa Yeni Üye Muamelesi Yapıyoor Sizden Destek Almak İçin Görüyorsunuz Değil Mi ? Çağırr Anneni Babanı Avukatını Korkum Yok Tek Korkum Allah
tksharmely
Emekli Yönetici
Ata gelsin de görürsün sen bak ne oluyo
Ata banla bu üyeyi Gözüm hiç tutmadı
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
Beni Atayaa Şikayet Ediyoo Yazık Çok Yazık Tesüf Ederim
tksharmely
Emekli Yönetici
Kime şikayet etmemi istersin
Şİkayet sistemine edeyim mi dilersen
Sidretül Münteha
Üye
Konu Sahibi
İçin Rahatsa Et Tabiki Neden Etmeyesin ... Bi Yanlışımı Gördükten Sonra Asker Bey Oo Şimdi AskerCanı Neler İster ... Canı Beni Şikayet Etmek İstiyor O Kadar
tksharmely
Emekli Yönetici
Seni neden şikayet edeyim Melek yaa
Şikayet edilecek kim bilir ne kadar mesaj vardır ben onlara bakıp şikayet edeyim
-YARINIYOK-
Üye
yalan söylemek güzel degildir ama insan bazen mecbur kalabiliyor