Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yakınlık sensörüm çalışmıyorr !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silver_cover
Üye
Konu Sahibi
yakınlık sensörüm çalışmıyorr !
galaxy s2 telefonumu 4.0.3 e yükselttikten sonra yakınlık sensörü çalışmaz oldu. bu konuda ne yapabilirim gizli kodlardan ve elixir 2 yide denedim çalışmıyo sensör. lütfen yardım edin
R.A.M
Üye
Driver sorunudur muhtemelen android 4.0 betadır samsung bu sorunu fark edip yeni bir güncelleme çıkarır heralde
galaxy s2 telefonumu 4.0.3 e yükselttikten sonra yakınlık sensörü çalışmaz oldu. bu konuda ne yapabilirim gizli kodlardan ve elixir 2 yide denedim çalışmıyo sensör. lütfen yardım edin
kardeşim benimde aynı problemim var versiyonu atınca sensör çalışmıyor yazıda gizli kodlar ve elixir den bahsetmişin acaba benide bilgilendirirmsin kodlar ve elixir nedir
femtv
Üye
ıcs galiba çok sorunlu
PriZm
Üye
Daha geçen gün arkadaşımın telefonuna kurdum çalışıyor.benim telefondaki ics'de bile çalışıyor
sizin kullandığınız romda sorun var.