yakınlık sensörüm çalışmıyorr !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silver_cover

silver_cover

Üye
    Konu Sahibi
yakınlık sensörüm çalışmıyorr !
galaxy s2 telefonumu 4.0.3 e yükselttikten sonra yakınlık sensörü çalışmaz oldu. bu konuda ne yapabilirim gizli kodlardan ve elixir 2 yide denedim çalışmıyo sensör. lütfen yardım edin

R.A.M

R.A.M

Üye
Driver sorunudur muhtemelen android 4.0 betadır samsung bu sorunu fark edip yeni bir güncelleme çıkarır heralde

bursa1616

bursa1616

Üye
romdan kaynaklanıryordur samsung düzeltir

velibal

Üye
galaxy s2 telefonumu 4.0.3 e yükselttikten sonra yakınlık sensörü çalışmaz oldu. bu konuda ne yapabilirim gizli kodlardan ve elixir 2 yide denedim çalışmıyo sensör. lütfen yardım edin

kardeş mrb bende de aynı problem var bende çözüm bulamadım kac zamandır dikkatimi cekti kodlar dediğin ne acaba beni de bilgilendirirmisin rica etsem

velibal

Üye
kardeşim benimde aynı problemim var versiyonu atınca sensör çalışmıyor yazıda gizli kodlar ve elixir den bahsetmişin acaba benide bilgilendirirmsin kodlar ve elixir nedir

femtv

Üye
ıcs galiba çok sorunlu

PriZm

PriZm

Üye
Daha geçen gün arkadaşımın telefonuna kurdum çalışıyor.benim telefondaki ics'de bile çalışıyor :D
sizin kullandığınız romda sorun var.

yüklediğim S2 ics bant sürümü:I9100XWLP7

klongs

klongs

Üye
yakinlik sensoru ne

klongs

klongs

Üye
o bende çalışıyor kulağımdayken bir sorun olmadı

velibal

Üye
Daha geçen gün arkadaşımın telefonuna kurdum çalışıyor.benim telefondaki ics'de bile çalışıyor :D
sizin kullandığınız romda sorun var.

yüklediğim S2 ics bant sürümü:I9100XWLP7

bende de aynısı yüklü ama bi türlü düzeltemedim calışmıyor hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt