• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Yahşi Cazibe Kemal'in Telefon Melodisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Yahşi Cazibe Kemal'in Telefon Melodisi
Kemal Kükreyen'in telefon sesi

Arayan birkaç arkadaşa rastladım,youtube de bu videoyu buldum Kemal'in telefon melodisi çalan.. Aranılan bu mu acaba pek dizi izleyen birisi değilim:hmmm

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, ebosum, .eRCaN. ve 3 diğerleri

hakansisli

Üye
Ya Arkadaşlar Videodaki Sesi Bulamıyorum Lütfen ... Varya Yollayın .. Çıldırıcam Yavv :ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

Lütfen Arkadaşlar Şu Zil Sesini Bilen Warsa Yoollasın ... İsmini Bilen Warsa İsmini Yazsın ... :hmmm

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Bu çalan melodi mi ?

hakansisli

Üye
Evet ...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Tamam hallederim;)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ben bu zil sesini tutup bu videodan kaydecektim ama içinde konuşmalar var. Salt zil sesinin geçtiği bi sahne olsa ben gene programla tekrarlarım o zil sesini. Adamın elindeki telefon markası blackberry e benziyor. Fakat melodi,bildiğimiz nokia melodisi. O yüzden http://www.maxicep.com/orjinal-zil-...sleri-mp3-160-kbps-70-adet-5-6-mb-340042.html
bu konuda blackberyy marka telefonların melodileri mevcut. 70 adet. İndirin bir deneyin bakalım. Olmadı başka çare arayalım

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, jejep ve Revengeful
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Neyse ki Necmi kardeşimizin yardımlarıyla bulduk:) Sony Ericsson Sürprize adlı mid melodi
Yukarıya koyuyorum indirebilirsin

• Beğen
Tepkiler: jejep ve Necmati
Necmati

Necmati

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan ve jejep
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
:oke:Vallahi çok makbule geçtin çok teşekkürler tekrar

hakansisli

Üye
Valla Süpersiniz Arkadaşlar ... Çok Teşekkür Ederim ... Ellerinize Sağlık ....

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler İsa abi..

celalcan1983

Üye
teşekkürler ne zamandır arıyordum eline sağlık :):)

carlos77

carlos77

Üye
tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt