Güvenlik Süper AppLock ile Dosyalarınızı Ve Apps Güvenli

Sponsorlu Bağlantılar

ethanleung

ethanleung

Üye
    Konu Sahibi
Süper AppLock ile Dosyalarınızı Ve Apps Güvenli
Hiç anne-babalar, arkadaşlarınız ve hatta yabancılarla tarafından ihlal telefon gizlilik endişe ettiniz mi? Seni şanslı! Bugün sana tüm telefon gizlilik için harika bir uygulama tanıtmak duyuyorum. Umarım sadece bu gün app indirilen ve bunu çok kullanışlı ve pratik buldum çünkü bu bir reklam değil adamlar sana açıklamak zorunda. Sonuç olarak, ben size tüm bu pratik ve kullanışlı uygulaması tavsiye istiyorum.
[Uygulama adı]: Süper AppLock (Privacy Lock)
[Destek]: Android OS, 7000+ marka destekleyen android 5.0 / 5.1
[Geliştirici]: PrivacyGroup
[Google'dan alın]:
[Tavsiye]: ★★★★★ (5 yıldız)
[Özellikler]: Ücretsiz ve No-reklam, küçük boyutlu, hafif, güzel temalar, istikrarlı, google malzeme tasarımı
Easy net öğretici başlatmak için:
Ilk önce bu uygulamayı açtığınızda, numara veya desen şifre hatırlamak için kolay kendi şifrenizi oluşturmak için üç adımları izleyin ve kilitlemek istediğiniz uygulamaları kontrol etmeniz gerekir. Siz ayarlarında şifre / desen kayması olabilir. Burada adımlara bakın:

One musluk / apps kilidini kilitlemek için
Parolasını ayarladıktan sonra, bu sayfayı, kilit uygulamalar girecek. Android telefonun hemen hemen tüm uygulamalar burada listelenir. Sistem uygulamaları: galeri, medya, iletişim, çağrı, SMS, Ayarlar, kamera, not, dosyalar, vb Yüklü uygulamalar: facebook, çizgi, Gmail, e-posta, oyun mağazası, haberci, instagram, youtube, skype, oyunlar, tarayıcı, arama Motor, vb bu screencast izleyin ve mavi bir dönüşmesi ve onu kilitlemek için gri düğmeye basın! Kolay ve kullanışlı. Bir dene.

Photo / Video / Dosya tonoz:
Güvenli tonoz, bizim gizliliğinizi korumak için akıllı bir şekilde fotoğraf ve video koymak. Eğer kasaya taşındı fotoğraflar ve videolar mobil galeride gösterilmeyecektir. Hiç kimse ama bir şifre ile güvenli bir tonoz erişebilirsiniz. Serin Sesler?
Kilit dosyaları Hep bir sürü dosya, dokümantasyon, romanlar var, çünkü güvende tutmak istiyorsanız notları, benim için çok yararlıdır. Yani genellikle dosya tonoz onları kilitlemek, ben bunu yaparsanız süper güvenli olduğunu düşünüyorum. Ama kasada benim dosyaları okuyabilir eğer, geliştirmek için bir şey, benim için çok daha kolay olurdu.

Advance koruma
Eğer birisi bu "Gizlilik Lock" kaldırıldı ne merak ediyorsunuz? Evet, bu benim sorunum çok olduğunu. Bu uygulama tamamen bu düşünülmüş etti: Advance Koruma ayarlar seçenekleri. Eğer "avans koruma" etkinleştirdiğinizde, sistemden telefonunuza herhangi bir uygulamayı kaldırmak mümkün olmayacaktır, sadece yöntem "Gizlilik Kilidi" girin ve ileri koruma durdurma ", basın veya" Gizlilik Kilit listesinde "düğmesine kaldırmak olduğunu . Çok sağlam değil mi?
Beautiful Temalar
Şu anda 30'dan fazla tema vardır, itiraf, onlar çok güzel! Ben şahsen iyi Çikolata, Düğün, Akrep temalar gibi! Bu seçim için pek çok tema ile güzel bir uygulama olduğunu ve tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Keep yenilerini hızlı gelin lütfen!


Süper AppLock ücretsiz ve hiçbir reklamdır. Bu gerçekten bir şey yapmak istiyorum görmek için açıktır. Performansa gelince, çok kararlı. Ben bütün önemli uygulamalar kilit, şifreler olmadan kimse benim cep erişmek mümkün olacak. Oldukça havalı!
 
  • Beğen
Tepkiler: jgtnamdg


Üst Alt