Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya ŞU "YETERLİ HAFIZA" yok sorununa kesin çözüm yokmu ??
Sponsorlu Bağlantılar
ftsrn123
Üye
Konu Sahibi
ya ŞU "YETERLİ HAFIZA" yok sorununa kesin çözüm yokmu ??
arkdaşlar ben kullandığım telefonda bir sıkıntı yaşamıyorum ama bir uygulama yüklediğim de işlem kaydına bakmaya çalıştığımda hata verio hafıza yok kapayın bazı şeyleri flan filan diyor...
arkdaşlar ben kullandığım telefonda bir sıkıntı yaşamıyorum ama bir uygulama yüklediğim de işlem kaydına bakmaya çalıştığımda hata verio hafıza yok kapayın bazı şeyleri flan filan diyor...
arkadaşLar ben çin e71 kuLLanıyorum facebooka girdiğimde yeterli hafıza yok diyor ne yapmalıym yardm lütfen
mnstrdnc
Üye
Zaten ramleri az ama bi format çok iyi olur cfw leride deneyebilirsin tabi c6-00 a varmı bilmiyorum
asigsasi
Üye
yapacak birşey yok kullanmadığın programları sil telefona ve hafıza kartına format at fakat bu telefonun ram i az olduğu için ileride bu sorunu yine alırsın ileride değiştirsen ram i yüksek bir telefon al örneğin nokia 701 1gb ram i var
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
En garanti yol: Hard format
benbenor21
Üye
arkadaşlar program yüklyemyorum ona cwp wern bari olmuor benm telefon çin malı nokıa e71 grikasa ama bi türlü yükleyemedm yardm ltfnnnnn
bide çin malı nokia e71 ggri kasaya nasıl format atılır bilmyorm
lasvetorus
Üye
son yuklediginiz programlardan oluyordur.problem ne zaman basladiysa o zamandan bu yana yuklediginiz programlari silin.Ayni sorunu bende yasamistim.
Pointed
Üye
Ya arkadaslar ben formatda attim ama olmuyor facye giriyom yine yeterli hafiza yok diyor
emrah5emrah
Üye
arkadaşlar bende bin mali n8 var 16 cg bayt hafıza var diyor sadece telefonda ama internete girdiğinde yetersiz bellek diyor ne olur yardım edin ayrı yetten hafıza kartı da var
osmanmert99
Üye
Bendede telefonu ilk aldığım ay içinde oluyordu. Hard format attom hafıza kartını biçimlendirdim ram blow ve x clear yükledim yazılım güncelledim artık banamısın demiyor.