ya ŞU "YETERLİ HAFIZA" yok sorununa kesin çözüm yokmu ??

Sponsorlu Bağlantılar

ftsrn123

ftsrn123

Üye
    Konu Sahibi
ya ŞU "YETERLİ HAFIZA" yok sorununa kesin çözüm yokmu ??
arkdaşlar ben kullandığım telefonda bir sıkıntı yaşamıyorum ama bir uygulama yüklediğim de işlem kaydına bakmaya çalıştığımda hata verio hafıza yok kapayın bazı şeyleri flan filan diyor...

bunu düzeltmennin keisn bir yolu varmı ??

:allalla: :vur :off:

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
arkdaşlar ben kullandığım telefonda bir sıkıntı yaşamıyorum ama bir uygulama yüklediğim de işlem kaydına bakmaya çalıştığımda hata verio hafıza yok kapayın bazı şeyleri flan filan diyor...

bunu düzeltmennin keisn bir yolu varmı ??

:allalla: :vur :off:

kullandıgın telefonda hafıza kartı varsa herşeyi hafıza kartına yükle TELEFONUN HAFIZASINA DEĞİL
Telefonundaki uygulamarın hepsini kaldır ve hafıza kartına yükle SORUN ÇÖZÜLDÜ GİBİ GÖRMEYE BAŞLADIM

ftsrn123

ftsrn123

Üye
    Konu Sahibi
kullandıgın telefonda hafıza kartı varsa herşeyi hafıza kartına yükle TELEFONUN HAFIZASINA DEĞİL
Telefonundaki uygulamarın hepsini kaldır ve hafıza kartına yükle SORUN ÇÖZÜLDÜ GİBİ GÖRMEYE BAŞLADIM

var telefonda herşey ona yüklü teleefon hafızasındaki boşluk 210mb zaten c6-00 kullanıyorum.

ftsrn123

ftsrn123

Üye
    Konu Sahibi
başka bir çözüm önerisi olan yok mu ???

benbenor21

Üye
arkadaşLar ben çin e71 kuLLanıyorum facebooka girdiğimde yeterli hafıza yok diyor ne yapmalıym yardm lütfen

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Zaten ramleri az ama bi format çok iyi olur cfw leride deneyebilirsin tabi c6-00 a varmı bilmiyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
yapacak birşey yok kullanmadığın programları sil telefona ve hafıza kartına format at fakat bu telefonun ram i az olduğu için ileride bu sorunu yine alırsın ileride değiştirsen ram i yüksek bir telefon al örneğin nokia 701 1gb ram i var

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
En garanti yol: Hard format :oke:

benbenor21

Üye
arkadaşlar program yüklyemyorum ona cwp wern bari olmuor benm telefon çin malı nokıa e71 grikasa ama bi türlü yükleyemedm yardm ltfnnnnn

----------Eklendi @ 20:51:18 ---------- Yazıldı @ 20:34:10 ----------

bide çin malı nokia e71 ggri kasaya nasıl format atılır bilmyorm :off:

lasvetorus

lasvetorus

Üye
son yuklediginiz programlardan oluyordur.problem ne zaman basladiysa o zamandan bu yana yuklediginiz programlari silin.Ayni sorunu bende yasamistim.

Pointed

Üye
Ya arkadaslar ben formatda attim ama olmuyor facye giriyom yine yeterli hafiza yok diyor

emrah5emrah

Üye
arkadaşlar bende bin mali n8 var 16 cg bayt hafıza var diyor sadece telefonda ama internete girdiğinde yetersiz bellek diyor ne olur yardım edin ayrı yetten hafıza kartı da var

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bendede telefonu ilk aldığım ay içinde oluyordu. Hard format attom hafıza kartını biçimlendirdim ram blow ve x clear yükledim yazılım güncelledim artık banamısın demiyor.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Konuları Çok fena hortlatıyorsunuz

Üst Alt