Ya siteye bi muhabbet bölümü koysak ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Ya siteye bi muhabbet bölümü koysak ??
Ya arkadaşlar sizce siteye bi muhabbet bölümü koysak ii olmazmı ?? Biz oyun bölümünde düşündük bu fikride çok ii olur die düşündük hani şu yukarda oluyoya anında iletilen bölümlerden o tarlardan (yani muhabbet kafe falan war onun gbi deil.. chat bölümü yani).. Negative böle bi imkanımız warmı abicim ??

elmyra

Üye
evettt biz öylee düşündükkk var mı abicimmm

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Sağ tarafta küçük bir pencere yani, eskiden vardı, rağbet görmeyince kapandı...:ehe

TURKISH POWER

Üye
bencede acılırsa super olur .... ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
O tarz bir uygulama yaptık daha önce ve forumun aktifliğini düşürdüğü gerekçesiyle kaldırmıştık. Dolayısıyla düşünmüyoruz.

Anlık konuşma, muhabbet gibi durumları Gereksiz Mesajlar ve Oyun&Cafe bölümünde gerçekleştirebilirsiniz.

:oke:

worldcild

Üye
olmaması bncede cok ii..olsa amac sasar cepformundan cıkar site büyük ihtimalle

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
e tabi sizin dediklerinizde doru ama bazen konularda muhabbet açılıo ve konu dışına çıkacağımız için yazamıoruz konuşamıoruz yani.. ne bilim açıkcası o muhabbet cafe weya gerksiz mesajlar kısmı falanda nedense pek işimize gelmio :utan :) nie bende bilmiorum.. biz bi heveslenmiştik olursa falan die ama siz öle dediyseniz uygun deilse bölesi güzel :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Oyun cafe ve gereksiz mesajlar bölümünün zaten chat kısmından farkı kalmadığı oluyor. Ama en azından forumda aktiflik sağlanmıs oluyor, mesaj yazmayan üyeler bile orda mesaj yazmaya alıstıgı oluyor.

Tüm bunların yanında, sitenin en üstünde böyle birşey kesinlikle düşünmüyoruz, burası arkadaslık sitesi degil ve çocuk sitesi de degil yukarıda "sadece smileyler, slm, naber, günaydınnnn" tarzında boş mesajlardan başka birşey olmuyor zamanında denedik ..

edge_mexsijo

edge_mexsijo

Üye
GAyet Gusel Bı Bolum Olur.SaygılaR.

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Oyun cafe ve gereksiz mesajlar bölümünün zaten chat kısmından farkı kalmadığı oluyor. Ama en azından forumda aktiflik sağlanmıs oluyor, mesaj yazmayan üyeler bile orda mesaj yazmaya alıstıgı oluyor.

Tüm bunların yanında, sitenin en üstünde böyle birşey kesinlikle düşünmüyoruz, burası arkadaslık sitesi degil ve çocuk sitesi de degil yukarıda "sadece smileyler, slm, naber, günaydınnnn" tarzında boş mesajlardan başka birşey olmuyor zamanında denedik ..

haklısındır abi denemişiniz olmamış ben görmedim o zamanlar yokdum ben.. nese bizde oyun bölümünden ve gereksiz mesajlar bölümünden dewam ederiz :)

elmyra

Üye
yaaa amaaa bizzzz istiyozzz noooollurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

elmyra

Üye
slm arzu

--------------- Ekleme ---------------

slm arzu dogru katılıyorum sana

:oke: siteye sohbet programı kursak süper olur abii çünkü lazim olur:oke::bann::bann:vurdum ula:bann::bann:

selam kurucu abi kur bu programi be abıı

Bu kadar cok üstüste mesaj atmana gerek yok bir sefer istediğimizdedee olacak saa oluyorrrr tek mesaj yeter

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar cok üstüste mesaj atmana gerek yok bir sefer istediğimizdedee olacak saa oluyorrrr tek mesaj yeter
YENİ ÜYE HOŞ GÖRMEK LAZIM :)

bu arada Negative olmaz dedi boşwer uzatmayalım biz oyun bölümünden falan dewam edelim ;)

elmyra

Üye
evet zaten yeni üye olduğu içinn sadece bende söyledim :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

27cemilcelik1986

27cemilcelik1986

Üye
Burası paylaşım sitesi, sohbet değil. Zaten istediğimiz an özel mesajla ulaşıyoruz istediğimize. :sn: :oke:

Mesajların tamamını büyük harf ile yazmaktan kaçınalım.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar gerekli açıklamayı yaptık. Sitemizde KESİNLİKLE böyle bir uygulamayı düşünmüyoruz.

İyi forumlar :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt