Böyle güzel bir sitede olması gereken güzelbir link

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mebuchadnezzar

Üye
    Konu Sahibi
Böyle güzel bir sitede olması gereken güzelbir link
Sitede yeni mesajlar die bi linkimiz var bu güzel ama onu tıklayınca çok konu çıkıyo.Sitede yararlı linkler bölümünde mesajlarınıza yazılmış cevaplar linki eklense güzel olmazmı ? Cunki zor oluyo 400 500 yeni mesajin içinden cevap yazdığımız konuları bulmak

--------------- Ekleme ---------------

Sesimi duyan varmı

Ozan

Ozan

Admin
Mesajlarınıza yazılmış cevaplar derken, açtıgınız konulara gelen cevapların gösterildiği bir aramayı mı kastediyorsunuz ?

Mebuchadnezzar

Üye
    Konu Sahibi
Hem o hemde daha önce cevap yazdığımız konulara gelen yeni cevapları gösteren bi link. Mesela bu bugün gönderilen mesajlar linki varya yararlı linkler bölümünde o bugün hangi konuya mesaj atıldıysa onu gösteriyo ama ben istiyorum ki bi link daha hazırlansa ve sadece daha önce cevap yazdığımız konulara yeni mesaj atıldıysa onu gösterse daha pratik olur.Siteye girdiğimde önce daha önce cevap yazdığım konulara cevap verildimi die bakarız daha sonra yeni açılan konulara falan bakarız

Sidretül Münteha

Üye
Güzel Düşünce Ama Uygulaması Zor Olur Belki ...

kralxxx

kralxxx

Üye
Daha önce cevap yazdığın konulara yeni cevaplar yazıldığında haberdar olmak istiyosan konuya abone olabilirsin bu şekildede olur ama cevap yazarken gelişmiş cevap yaz dan yazacaksın

Mebuchadnezzar

Üye
    Konu Sahibi
™мγdяєaм;1508858' Alıntı:
Güzel Düşünce Ama Uygulaması Zor Olur Belki ...

3 4 sene önce kayıtlı olduğum bi forumda vardı bu uygulama gerçekten çok pratik oluyordu ama daha sonra kayıt olduğum hiçbiryerde göremedim bunu. Olursa güzel olur gibime geliyo

--------------- Ekleme ---------------

Daha önce cevap yazdığın konulara yeni cevaplar yazıldığında haberdar olmak istiyosan konuya abone olabilirsin bu şekildede olur ama cevap yazarken gelişmiş cevap yaz dan yazacaksın

anladıysam arap kızı olup camdan bakim :D

Odysseus

Odysseus

Üye
Cevap yazdığınız konulara gelen yeni mesajları iki şekilde bulma şansınız var. Birisi sitemize üye olurken verdiğiniz mail adresine mail gönderilir. Bu abone olduğunuz, mesaj yazdığınız ya da kendi açtığınız konulara verilen tüm cevapları kapsar. İkincisi de profilinize girdiğinizde yeni cevap yazdığınız konular vardır. Sizden sonra cevap yazan olduysa konu başlıkları kalın harflerle görünecektir. Buradan da takip edebilirsiniz.

Ozan

Ozan

Admin
Hem o hemde daha önce cevap yazdığımız konulara gelen yeni cevapları gösteren bi link. Mesela bu bugün gönderilen mesajlar linki varya yararlı linkler bölümünde o bugün hangi konuya mesaj atıldıysa onu gösteriyo ama ben istiyorum ki bi link daha hazırlansa ve sadece daha önce cevap yazdığımız konulara yeni mesaj atıldıysa onu gösterse daha pratik olur.Siteye girdiğimde önce daha önce cevap yazdığım konulara cevap verildimi die bakarız daha sonra yeni açılan konulara falan bakarız
Kalın la belirttiğim linki yapmak için calismalara basladım.

Ayrıca sitenin en üstüne, Yeni Mesajlar linkinin yanına Yeni konular linki ekleyeceğim ..

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Kalın la belirttiğim linki yapmak için calismalara basladım.

Ayrıca sitenin en üstüne, Yeni Mesajlar linkinin yanına Yeni konular linki ekleyeceğim ..

Çok GüzeL oLur. İyi ÇalışmaLar :oke:

Mebuchadnezzar

Üye
    Konu Sahibi
Marchegiani

Marchegiani

Üye
Konulara abone olunuz..

Ozan

Ozan

Admin
Sitenin en üstünde, Yeni Mesajlar linkinin hemen yanına "Yeni Konular" linki eklenmistir, bu sayede sadece yeni açılan konuları takip edebilirsiniz.

Mesaj yazdıgınız konulara gelen yeni cevapları ise,simdilik sadece Abone olarak takip edebilmektesiniz. Sistem böyle bir özellik abonelik dısında desteklemekte şu an için ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt