Lutfen Yardim Edin Lg P895 Optimus Vu

Sponsorlu Bağlantılar

tekwandocu

Üye
    Konu Sahibi
Lutfen Yardim Edin Lg P895 Optimus Vu
LG optimus vu p895 TELEFONUMU pc ye baglamistim dosya aktarimi icin ve lg elektronic programindan yazilim guncellemesi var dedi v10E yuklendi ama telefon ingilizce oldu turkce secenek yok. v10d imis turkce galiba.onu nasil yaparim nerden yaparim telefonum ingilizce suan lutfen yardim edin.tesekkurler.rom falan nasil yukleyecegimi bilmiyorum sitemi geri yukleme gibifalan birsey mumkunmu nasil turkce yaparim telefonumu lutfen yardim edin.

serkankrk

Üye
cihaz ayarlarında dilve klavye olması lazım ordan halledebilirsin mutemelen
bu arada cihaz versiyonunu güncelleyin sürüm kaç oldu ?

tekwandocu

Üye
    Konu Sahibi
cihaz ayarlarında dilve klavye olması lazım ordan halledebilirsin mutemelen
bu arada cihaz versiyonunu güncelleyin sürüm kaç oldu ?
hocam cihazda turkce dil yok ayarlarda ingilizce ve baska diller var ama turkce yok. yine android 4.0.4 once
de ayniydi ama yazilim guncelleme dedigi avrupa icinmis avrupa versionu v10e yuklendi tekrar v10d yuklemek gerekiyormus ama nerden nasil yukleyecem bilmiyorum.

serkankrk

Üye

reklam olarak algılanmazsa kdz ile rom yükleme anlatılmış burda fakat ben hiç yüklemedim burayı takip ederek isteğin orjinal türkiye romunu yükleyebilirsin ama önce lg'yle bi iletişime geç daha kolay yolu vardır belki

tekwandocu

Üye
    Konu Sahibi

reklam olarak algılanmazsa kdz ile rom yükleme anlatılmış burda fakat ben hiç yüklemedim burayı takip ederek isteğin orjinal türkiye romunu yükleyebilirsin ama önce lg'yle bi iletişime geç daha kolay yolu vardır belki
hocam ben bunu nasıl yapacagımı bilmiyorum işte yukleme root etme falan hiç bilgim yok ki

tekwandocu

Üye
    Konu Sahibi
NE YANİ KOSKOCA MAXİCEP TYE BANA YARDIMCI OLACAK HİÇKİMSE YOKMU? AYLARDIR YAZIMA YORUM OLMAMIŞ HALAA TELEFONU İNGİLİZCE KULLANIYORUM YARDIM EDECEK KİMSE YOKMU BANA ??

Üst Alt