Ya lütfen bi girin bu dosyalar virüsmü bakın lütfeeen!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Ya lütfen bi girin bu dosyalar virüsmü bakın lütfeeen!

Ya WipeBurnTool die bi klasör yedeğime ve sistemime sızmış hep yeni dosyalar gelio ve boyutları deişiyor.Resimlerdede görebilirsiniz.Kaspersky Trojan dior zaten resimleride trojanın simgeleri.Vista indiriyorum 24 partlık.onu kurcam ama daha 10. parttayım.Vistaya bulaşıcak die o kadar çok korkuyorum ki!Şu anda vista teması yüklü. Yardım lütfen!!:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

8 kişi bakmış biriniz bile cevap yazmamışsınız

motox

motox

Üye
kardesim pcyi guvenli modda calıstır bastan bi virüs taraması yaptır trojanları sil sorun kalmaz​

M3L!H

M3L!H

Üye
evet güvenli modda çalıştır. Bunu yapmak için PC açılırken F8'di heralde. :D işte ona basman. ağ desteği ile güvenli mod. de anti virüs'ünden tarattır. Sil.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar o dosyalar benim yedekte var acronis silmeye izin vermiyor.2 seçeneği var open ve copy delete yok.Yedekte virüs var.Her geri alışımda pc ye geri almış oluyorum.Acaba vistayla uptade deilde temiz kurulum yapsam tüm c yi silip vista yapcak çünkü virüslerde silinirmi?

motox

motox

Üye
c yi komple silersen bişi kalmaz ki ztn virusde dahil

franklinda

franklinda

Üye
trend micro internet scurity diye bir yazılım mevcut bunun internet üzerinden tarama yapam versionu mevcut tarat netten ve sistemi tertemiz yap yada kur ve tarat hemen temizlesin.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
tmm saolun arkadaşlar.Vistayı kurunca onlardanda kurtuldum.

punqermojo

Üye
benimde hafıza kartımda cache die birşey çıkıp duruyo siliorum siliorum gene çıkıor :S

--------------- Ekleme ---------------

ben güvenli modda açmak için açma tuşuna basılı tuutorum pc andiden kapanıo
sorna açtıgında soruo windows'u normal olarak başlat die flan sen orda güvenli modda açıcaksın pcy i :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
1.Bahsettiğin cache klasörü , telefondan internete girdiğin zaman oluşur ve hızlı dolaşabilmen için gezdğin sayfalardaki verileri orada tutar.
2.Bilgisayarı güvenli modda açmak için o şekilde yapmana gerek yok.Yeniden başlattıktan sonra , BIOS aygıtları saydıktan hemen sonra , F8 tuşuna basarak açabilirsin.

punqermojo

Üye
1.Bahsettiğin cache klasörü , telefondan internete girdiğin zaman oluşur ve hızlı dolaşabilmen için gezdğin sayfalardaki verileri orada tutar.
2.Bilgisayarı güvenli modda açmak için o şekilde yapmana gerek yok.Yeniden başlattıktan sonra , BIOS aygıtları saydıktan hemen sonra , F8 tuşuna basarak açabilirsin.
çok teşekkürler :) bende o cache klasörü ne diyodum ya :) teşekkürler

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Rica ederim. ;)

Ayrıca mevcut konu başlığı altındaki sorun çözülmüştür.Bir başka konuda görüşmek üzere...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt