HACK denemekten bıktım! LÜTFEN MOD ABİLER SİZDE Bİ BAKIN :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
HACK denemekten bıktım! LÜTFEN MOD ABİLER SİZDE Bİ BAKIN :S
Arkadaşlar ve değerli mod abiler telefonum c7 ve orjinal anna 25.07 yüklü telefonumu heklemekten oldukça korkuyordum ama artık hacklemeye karar verdim ama aramaktan bıktım. Sanırım sensation ın bi konusuydu pc siz hack diye fakat onda product hatasını ne yaptımsa düzeltemedim. Lütfen bana (pc yardımı ile de olabilir) kesin bi hack yöntemi söyleyin de hemen hackliyim 2 saattir pc de başım çatladı bulamadım :S

Bu konuyu açtığım için gerçekten özür dilerim ama çok mecbur kaldım :ağlarım::agla:agla2::karisti: :mahcup:

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
saol hemen deneyeceğim :tşk:

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
evet zaten o konuyu benim telefon kabul etmiyor . Yani canavarım kendine dokunulmasına kızıyor:aha:

xinanux

Üye
evet zaten o konuyu benim telefon kabul etmiyor . Yani canavarım kendine dokunulmasına kızıyor:aha:

nasıl yani? Sonuç rom patcherı kurmak arkadaşım antivirüs programlarıyla işimiz yok...

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
onu kurdurmuyor ya zaten değişik bi durum :D

ЯReiS

ЯReiS

Üye
roompatcher i kurmadan once installserver.exe yi c/sys/bin icine atmalisiniz...bunu arastirin

xinanux

Üye
onu kurdurmuyor ya zaten değişik bi durum :D

ne hatası veriyor ?

----------Eklendi @ 23:29:07 ---------- Yazıldı @ 23:27:52 ----------

ЯReiS;4207054' Alıntı:
roompatcher i kurmadan once installserver.exe yi c/sys/bin icine atmalisiniz...bunu arastirin

kurduktan sonra sertifikasız uygulama yüklenmiyorsa installserver.exe atılır...

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
:ehe:kop::d::naughty::ağlarım::oke::sarıl::aha::op::ah:alkis:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:kop2::turkiye::turkiye::kop2::heyo2::bira::spr:gun1::box:haha::muha::dance::oha2::sukur::hehe::eller::disko::disko::disko::rock::rock::rock::rock::halay2::halay3::halay1::hoba::cigara::bira2::bira2::bira2::bira2:vallahi çok sağol en sonunda oldu ya allah razı olsun ne diyim :D allahım çok mutluyum yaaa

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın :D bide menü tuşunu kırmızı yaptım oof ya benden yakışıklı :D

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
bak konuyuda beğendim :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...