kralxs
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaslar((: lütfen benim su telefonumu pc den güncellemek icin bir care ya pc yı yakacam ya kendimi(((: telefonu yakmam da o bakımdan hadi bır akıl verın bana
Dostum Pc Suite ve Ovi suite bilgisayaranıza kurulu olsun uptade 5.01 dosyasını nokıa.com.tr'den indirin masa üstüne alın Pc Suiti kapatın Ovi suite açık olsun ama görev çubuğuna indirin USB kablosunu telefonunuza takın telefona gelen tercihlerden PS SUİTE'yi seçin ve uptade dosyasına çift tıklayın güncelleme başarıyla sonuçlanacaktır... güncelleme bitinceye kadar bekleyin uzun sürebilir...
Sonucu yazarsanız sevinirim....
Not: Bluetoht bağlantınız açık olmalıdır ve PC Suite'de görünür olmalıdır...
Kolay gelsin
bulamadım nerde bu yazılım dosyası) arıyroum o kadar nokıa sıtesını ama yok yazılım dosyası
5800 black
1 Adresten 5800 için PC Suite'yi ve Ovi Suite'yi indiriniz...
1----Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2 Adresten 5800 için Uptade Dosyasını indirebilirsiniz. 23 MB'tır Güncelleme kurulumu esnasında gerekli uptade dosyalarının tamamı iniyor
2----Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
suan sistemim windows 7 ultimate nokia softdate updater nokia ovi nokia pc suite programları kurulu ama su güncelleme dosyasını bulamadım sızın vermıs oldugunuz baglatılarda zaten benım ındırmıs oldugum programlara aıt): asıl yazılım dosyasını ındırmeyı kastedıyordum ben onu bulamadım sızın su bahsettıgınız yazılım yanı
telefon hızlandı dokunmatik iyileşti.arkadaşlar beklenmedik bir şekilde yeni versiyon çıktı ama versiyonda ne değişti onu bilmiyorum. Bilen varsa söyleyebilr mi?
5800Xm v51 Firmware (orjinal hacksiz) RED/BLUE/BLACK dosyasını aşağıdaki linkten indirebilirsin indirebilirsin 166.4 MB
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha önce verdiğim uptade linkinden indireceğin exe dosyası ilede PC'den güncelleme yapabilirdin
kolay gelsin
keske yapabılsem bu kadar yormazdım sızı ama benım telefona v30 yuluyken v40 gayet normal bır sekıdle yukselttım o zaman boyle bır hata vermemıstı sımdı guncelleme esnasında %15 e gelıyor benım telefon kapanıyor ve baglnatı kayboluyor olmuyor dolayısıyla aslında telefondanda yapabılırdım ama ben pc ıle yapmak ıstıyorum malum daha saglıklı olması gerek dıye dusunuyorum pc ıle
Pc'de hangi programla ve hangi işlemlerle güncelleme yapmaya çalışıyorsunuz bağlantınız % 51'lerde kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?