Xpress Red Level 2 Tema

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Xpress Red Level 2 Tema

Xpress Red Level 2

DESTEKLEDİĞİ MODELLER

3250 / 5320 / 5700 / 5500 / N73 / N75 / N76 / N77 / N78 / N79 / N80 / N85 / N93 / N93i / N95 / N95 8GB / N96 / E50 / E65 / E71 / E66 / N85 / E90 / E51 / 5700 / 6110 / 6120 / 6121 / 6290 / N82 / E61 / N81 / N81 8GB / N82 / E70 / N91 / N91 8GB / Nokia 5630 XpressMusic

Dip Not : N79' da Problem yaratabiliyor...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: cafer_83_fb

cCeaNn

cCeaNn

Üye
eline sağlık fkat ben FP1 ile FP2 arasındaki farkı anlamadım:hmmm
N78'de denendi çalışıyor:oke:..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Daha önce kullanmıştım..Aynısı;)

Oldukça hoş bir temadır.

Sağolasın.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... :)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Yanlız arkadasım sana benden bi uyarı ekledıgın temalar on numara cok gusel ama ben yeni n79 uma yukledım ve telefon coktü su anda hafıza kartı takılı oldugu zaman ekran gıdıo ve ole kalıo ben beyaz bu neden oluo olabılır bi acıklama yapsan bana 5 mb temamı olur yha aga

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşım N79 destekliyor... Yatelefonunda bir sorun var yada kurulumda bir hata yapmışsındır... Benim sistemin Nokia 6120 Classic... Telefonuma yükledim gayet güzel çalışıyor... Şuan için bir sorun yok...

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
eyvallah güzelmiiş..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
teşekkürler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... Güle güle kullanın... :)

kral25

Üye
teşekkürler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim güle güle kullanın... :)

antelope

Üye
Yanlız arkadasım sana benden bi uyarı ekledıgın temalar on numara cok gusel ama ben yeni n79 uma yukledım ve telefon coktü su anda hafıza kartı takılı oldugu zaman ekran gıdıo ve ole kalıo ben beyaz bu neden oluo olabılır bi acıklama yapsan bana 5 mb temamı olur yha aga

Arkadaşım benim telefonum da N79 ama sorunsuz çalışıyor. Sende bir hata vardır. Teme sağlamdır. Temayı buraya koyan arkadaşa da ayrıca teşekkürler.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşım... Yorumunu yazıp beni rahatlattığın için teşekkür ederim... Bende çevremde N97' i si olan arkadaşlarımı arıyordum :D Aramama gerek kalmadı...

Ozan

Ozan

Admin
Tartısma mesajları silindi, linkler de eklenti seklinde eklendi ayrıca .

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Tartısma mesajları silindi, linkler de eklenti seklinde eklendi ayrıca .
Bu da güzel bi daha zaten yazmamda bu konuya saygılar hepinize ama anlamadıgım konu bana gelınce uyarı verılıyor ama diğer arkadasa hiç bir sey yok saygısızlıgı yapan ilk kişi odur sen kimsin vb.. aşşagılayıcı kelımeler ile siz gerekeni yapın yapmas iseniz teraflı oldugunuzu dusunecegım ve daha üst makam varsa oraya yonlenecegım bence bir dusunun sildiginiz msjlara bakarak

Lion's Claw

Teşekkürler.Hoş bir tema.

xmrtx

Üye
Bunun white versiyonu yokmu :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... :) White versiyonunun olup olmadığını bilmiyorum ama bulursam paylaşırım... :) Ayrıca bir kaç tane white tema paylaşımı yaptım onlara bakabilirsen sevinirim... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt