[XPOSED] Gravitybox v3.0.0 - Android 4.1+ KitKat v3.0 (uygulama anlatım) 18.03.2014

Sponsorlu Bağlantılar

berdes

berdes

Üye
Benim sürüm jelybean bunu söylemeyi unuttum.

berdes

berdes

Üye
kardeşim yanlış anladın. uygulama renklerinde sıkıntı yok. launcer değiştirdiğimde ana ekran da durum çubuğu normal rengine dönüyor. tintedle alakalı değil

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
kardeşim yanlış anladın. uygulama renklerinde sıkıntı yok. launcer değiştirdiğimde ana ekran da durum çubuğu normal rengine dönüyor. tintedle alakalı değil

Dostum sen ne istediğini soyledin bende sana link verip konudan faydalanabilirsin dedim zahmet edip konuya baksaydın sorununu çözebilirdin.

berdes

berdes

Üye
konuyu baştan sona okudum kardeşim derdime derman olacak bir çözüm göremedim. .

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
konuyu baştan sona okudum kardeşim derdime derman olacak bir çözüm göremedim. .

çok iyi okumuşsun belliki, belkide konuda olmayan bilgileri hayal gücümde varmış gibi sana aksettirdim bilemiyorum çok utandım şimdi; seni yanlış yönlendirdiğim için bir daha böyle bir şey yapmam umarım hayal gücüm yüzünden oluyor olmalı :(

berdes

berdes

Üye
Laf sokma çabana anlam veremiyorum. .okuyup anlayamamış olabilirim. herkes aynı ölçüde anlayamaz olayları. çok bilgim yok bu konularda..
neyse teşekkürler yine de.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Laf sokma çabana anlam veremiyorum. .okuyup anlayamamış olabilirim. herkes aynı ölçüde anlayamaz olayları. çok bilgim yok bu konularda..
neyse teşekkürler yine de.

Anlayamadıysan sorarsın! ama sen konuyu okudum yok oyle birsey diyorsun.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

KayraBey

KayraBey

Üye
Kurdum dağıldı topladım sildim :kop:

kalopsia

Üye
bu graviry box kitkat full sürümde çalışıyor degıl mı sorunsuz calsıtıramamıstım geçende ?

bklbbu

Üye
Dedecigim sahip çıkalım dedeye.Ellerine sağlık abi

PROEXSERT

PROEXSERT

Üye
Lolipop surumu yokmu