Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

Konu Sahibi
buyur

mesaj editleme için mesaj düzenleme paneline girebilirsin.alt tarafta

buyur

mesaj editleme için mesaj düzenleme paneline girebilirsin.alt tarafta
Teşekkür Ederim adına dikkat etseydim bulurdum yaw Neyse oldu artık Teşekkürler..

Arkadaş editleme demeni anlamadı ama, sadece mesajdaki alıntımı sil dersen daha iyi anlar gibime geliyor

Konu Sahibi
neyse sen dedin şimdi sorun yok :

Tepkiler: sublieutenant
iyi güzelde biraz alaycı olmus be konusman yakısmadı sana yarbay

----------Eklendi @ 14:44:37 ---------- Yazıldı @ 14:37:39 ----------

kişiseldir doğrudur menü olayı gömülü olursa daha iyi olur diye düşündüm kilit olayı için oda göümülü olursa daha iyi olur bence hıza birşey dediğim yok çok çok iyi bence biraz konusmalarında laf kavgası yapmak istiyorsun gibime geldi ama

ya benim 5800 xm war v60.0.003 hacklemek istiyorum we hiçbir fikrim yok nasıl yapılacağından bana bi rehber lazım adım adım tane tane anlatırmısın hangi programlar lazım fln.. en baştan sona kadar...

auto başlata alamıyorum tel kapanınca otomatik açılmıyo Yardımmm..."!

Bu arada en KRAL cfw heLaL KarDeŞim

Hayır arkadaşım olurmu hiç öyle şey yaa, madde madde bahsedince bende bu şekilde açıklamış oldum sadece.. Kırdıysam çok özür dilerim

yaw arkadaslar iyi güzelde neden harita güncelliyemiyrm bi hafıza kartı takın diyor bi teli baglayın dior bi servise ulaşamadık diyor bi indiremedim gitti daha önce böyle bişey başıma gelmedi sana zahmet kullandıgın cities dosyasınıda sayfanın başına uploud edermisin yada kullandıgın bi kaç programla birlikte daha faydalı olur bence

Mert045

Üye
instal server yamalarını aktif etmeyecek miyiz ?

konu sahibi uyuma yaptıgın işe sahip çık lütfen

Konu Sahibi
haritalar zaten en güncel sürümü ki?

Foruma yoğuun olarak girmiyorum ben bilader.bana öyle sinirli surat ifadesi yapma.sana zorla yükletmedim.beğenmiyosan başka cfw at.olsun bitsin

cfwne bişe demedikki kardesim sorun oldu yardım istiyorz işte harita güncel olamaz cunku harita sonradan yuklenmesi gerekiyor ovi maps 3.06 onun farkındayım zaten ama haritayı güncellemiyor türkiye haritası yani yarıda kesiliyor devamlı bende sende rica ettim senin cities klasorunu uploud et diye sallamadın simdi surat ifadesinemi taktın al bak gülüyorum

umut_17

Üye
dediklerinizi aynen yaptım ancak tarih saat öperatör logosu şarj flan olan yerler görünmüyor

Bu cfw ye aylini eklemen mümkünmü? Tuş kilidi tireşimi hangi dosyadan ayarlıyosun?

qt uygulamalar açılmıyor. Nasıl halledebiliriz?

Konu Sahibi

sizin gibiler bizlerin hayatının sadece internet olduğunu zannediyor ama değil.sen gülersin çünkü sizin gibi insanların karakteri bu.düşünerek hareket edemiyosunuz.

@Ev ekranında sorun yaşayan arkadaş ev ekranı temasından tam sayfayı seç

Konu Sahibi
xperience resurrection v2.1 ultimate edition yayında.

Mert045

Üye
v1 teması daha güzeldi.

Konu Sahibi
bend 2.0 by ind190 diye aratırsan bulursun