farkli kamera uygulamalarini denediniz mi ?
veya yuklediginiz uygulamalar yuzunden olabilir.
Yaptım yine olmadıPc companionla onarım yapın?
yarın gönderiyorum. Teşekkür ederim yinede.donanımsal bi sıkıntı var galiba bi servise gönder istersen
Kamerada lens kayması falan sorunlar var deniyordu zaten ufak bi darbe falan aldıysa hasar Görmüş olabiliryarın gönderiyorum. Teşekkür ederim yinede.
Sony'den böyle saçma bir hata beklemiyordum. Şaşırdım.
Neden z2 gayet düzgün bir telefon benceSony doğru düzgün bi telefon bile yapamadı yolla garantiye kardeşim donanımsal hata olduğu belli
kronik sorun fışkırıyo telefondanNeden z2 gayet düzgün bir telefon bence
Ben aldım hiç bir sorun yok sanırım sorun ilk serilerde imişkronik sorun fışkırıyo telefondan
Aldın mı ? Aldıysan hayırlı olsun. Nerden aldın ?Benimki düzgün![]()
Darbe almadı.Kamerada lens kayması falan sorunlar var deniyordu zaten ufak bi darbe falan aldıysa hasar Görmüş olabilir
Tekrar aradım donanımsal hata dediler zaten.Sony doğru düzgün bi telefon bile yapamadı yolla garantiye kardeşim donanımsal hata olduğu belli
14w34 benimki ilk serilerden değil ama.Ben aldım hiç bir sorun yok sanırım sorun ilk serilerde imiş
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun![]()
Aldım, kutlama konusu da açtım maxi kutlayamaya. Bizdeuygun'dan.Aldın mı ? Aldıysan hayırlı olsun. Nerden aldın ?
Hatası falan var mıydı ? Kasa modeli ne peki ? Biraz bilgi ver sana zahmetAldım, kutlama konusu da açtım maxi kutlayamaya. Bizdeuygun'dan.
Hata yok. Seri no'ya da bakamadım nereden çıkıyor o kağıt bilmiyorum.Hatası falan var mıydı ? Kasa modeli ne peki ? Biraz bilgi ver sana zahmet![]()
Al bak ( Dünya Fotoşok Şampuanı olduğumdan bahsetmemiştim galiba) ... ;Hata yok. Seri no'ya da bakamadım nereden çıkıyor o kağıt bilmiyorum.