XPERIA Z2 ekran kırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

bitix_09

bitix_09

Üye
    Konu Sahibi
XPERIA Z2 ekran kırıldı
Dün telefon sert bir şekilde düştü ve ekran paramparca olup yeşil beyaz bir görüntü dısında bir şey vermez oldu. Ben telefona giden gücü kesmeden önce aramalar bildirimler geliyordu ekrana rağmen. Tüm verilerim bu telefonda ve pc companion telefonu görmüyor. Sizce veriler kurtarılabilir mi veya ekranın yapılması için servise yollasam veriler silinmeden telefon bana geri gelir mi?

berkmeric18

Üye
Dün telefon sert bir şekilde düştü ve ekran paramparca olup yeşil beyaz bir görüntü dısında bir şey vermez oldu. Ben telefona giden gücü kesmeden önce aramalar bildirimler geliyordu ekrana rağmen. Tüm verilerim bu telefonda ve pc companion telefonu görmüyor. Sizce veriler kurtarılabilir mi veya ekranın yapılması için servise yollasam veriler silinmeden telefon bana geri gelir mi?

Benim arkadas z3 u su almsti. Anakart dedigisimi ve kasa degisimi yapmislardi. Kvkya yollamsti. Hicbi verisi silinmemisti. Ekran kirildiginda verilerin kaybolacsgini sanmiyorum servise verin verirkende verilerin onemli olduginu soyleyin not dussunler. Onun disinda buyuk ihtimalle kullanici hatasi olarak bildirilir.

leola12

leola12

Üye
Teleservices e yollarsan silinmez

Üst Alt